Stiinta & Tehnologie

#whindows phone #whindows phone 7.8 #smartphone windows

Comparatie intre Windows Phone 7.8 si WP8

Windows Phone 7.8, ultimul upgrade pentru generatia actuala de smartphone-uri Windows Phone, va oferi un numar important de functii noi preluate de la Windows Phone 8, dar include si cateva omisiuni.

Detaliile comparative dintre cele doua sisteme de operare au fost dezvaluite de surse din Rusia, care au oferit si in trecut informatii verificate in avans fata de anunturile Microsoft, scrie PhoneArena.com.

Poate cel mai important element din Windows Phone 8 care va fi disponibil si in Windows Phone 7.8 este ecranul principal, ce include widget-uri a caror marime poate fi controlata de utilizator.

Windows Phone 7.8 va folosit browserul Internet Explorer 9, in timp ce utilizatorii de WP8 vor avea la dispozitie IE10, iar Skype, DataSmart si RCS-e vor fi disponibile doar ca aplicatii separate in 7.8, fara integrarea puternica din Windows Phone 8.

Serviciile cloud oferite in Windows Phone 7.8, alaturi de optiunile Voice Command si Bing Audio, vor fi identice cu cele din Windows Phone 7.5, insa WP8 va oferi imbunatatiri pentru fiecare dintre ele.

Sursa foto: 1800pocketpc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea