Stiinta & Tehnologie

#clio #renault #f1 #romania #sport #technologies

Clio Renault F1, la romani

Clio Renault F1 Team R27 este fabricat de Renault Sport Technologies si se construieste la Dieppe/Franta, baza automobilelor sport Renault.

Clio Renault F1 Team R27 intregeste familia de modele F1 Team comercializate in Romania. Automobil, dedicat pasionatilor se evidentiaza printr-un design inedit si un comportament sportiv accentuat datorita solutiilor tehnice derivate din competitii. Silueta musculoasa, de masina de curse se distinge prin noua culoare galben Sirius si prin ornamentele grafice exclusive. Dotat cu sasiul Cup, R27 exploateaza la maximum cei 200 CP ai motorului aspirat cu cilindree de 2,0 litri.

Coborat cu 7 mm in raport cu Clio Renault Sport, acesta imbunatateste performantele in viraje, centrul de greutate fiind mai jos, pe circuit castigandu-se astfel 0,2 secunde la fiecare kilometru parcurs.

La fel ca in cazul vehiculelor de competitie dezvoltate de Renault Sport Technologies, procesul de productie este adaptat specificului acestei versiuni sportive, garantandu-se astfel calitatea. Pret, de baza – 21.339 euro (cu taxe).

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea