Stiinta & Tehnologie

Citroen C-Elysee pentru China

Citroen si Peugeot sunt prezenti pe piata auto din China inca din 1992 dar sunt reprezentati de o gama redusa de modele. Printre acestea se numara si Citroen C2 Chinese(un Peugeot 206 cu insigna Citroen), Fukang, Xsara Picasso, C-Triomphe in timp ce restul sunt importate din Europa (C4 Coupe, C5 saloon si C6).Citroen C-Elysee

Astazi Citroen a prezentat un nou model pentru piata chineza, Citroen C-Elysee care este baza pe vechiul Elysee insa cu majore imbunatatiri ale stilului, calitatii si tehnologiei. Lansarea oficiala a noului C-Elysee va avea loc cu ocazia Salonului auto de la Beijing. Noul model va fi disponibil in trei variante de echipare si cinci versiuni de caroserie, toate propulsate de motorizarea de 1.6i 16V.

Citroen a dotat noul C-Elysee cu un nou design impreuna cu un nou set de jante dar si stopuri ce lumineaza in trei parti. Citroen a montat cat mai multe gadget-uri a fost posibil pentru a se incadra in pret insa, dotari precum ABS, Bluetooth, magazia de 6 CD-uri si port USB sunt inca optionale.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea