Stiinta & Tehnologie

Chuck Norris va avea joc pentru telefoanele mobile

Aceasta este una din acele stiri pe care atunci cand le citesti nu stii exact cum sa reactionezi. Nu stiu cati fani Chuck Norris mai exista, dar pentru aceeia iata o veste mare.

Marea companie dezvoltatoare de jocuri pentru dispozitivele mobile, Gameloft , va bucura multi fani ai actorului Chuck Norris, pentru ca in aceasta vara va lansa un joc care il are ca erou principal.

Bring on the Pain

Pe nume complet, Chuck Norris: Bring on the Pain, jocul se va lansa in luna august a acestui an sub motto-ul: "If at first you don't succeed, you're not Chuck Norris", adica ce vrea Chuck sa spuna este ca "De nu reustesti din prima, nu esti Chuck Norris".

Trecem mai departe si aflam ca jucatorul va putea sa aleaga dintre cele doua versiuni de Chuck adica, Ranger Chuck sau Commando Chuck fiecare avand alte misiuni. Totodata fiecare dintre cei doi Chuck se va alia cu Fidel Castro sau Kim Jong-il in lupta impotriva comunismului. Poate daca acest joc va avea o continuare, Chuck se alieaza si cu romanii pentru infrangerea regimului dinainte de '90.

3 motive pentru Chuck

Sunt destui printre noi care cunosct anume "zicele" despre actorul american. Iata ca acestea nu se opresc aici, iar comunicatul de presa vine cu cele 3 motive pentru care Chuck Norris a facut un joc pentru telefoanele mobile.

1. Chuck Norris a decis sa faca un joc pentru telefoanele mobile ca sa poata lovi raii cu stanga atat de mult incat ei sa ceara o dreapta.
2. Chuck Norris se bate cu "raul" pe toate ecranele, cele de film, de televiziune, iar acum si pe cele de telefoane mobile.
3. Cand vine vorba de jocuri video , faptul ca se lupta cu personaje negative il face pe Chuck sa se simta bine.

Dupa cum am spus, jocul se va lansa in luna august a acestui an, dar la americani. Sa speram ca Gameloft va lasa jocul la descarcat pe site-ul lor si pentru alte regiuni.

Autor: Andreea Dihel

Link abonare newsletter
Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea