Stiinta & Tehnologie

# Skoda Kodiaq GT #skoda

China primeste in exclusivitate noul Skoda Kodiaq GT

China va deveni singura piata de desfacere a noii versiuni flagship a SUV-ului ceh. Skoda a decis ca primul sau coupé-crossover sa fie un produs dinamic, stilat si conectat, dar si plin de sisteme de asistenta.

Versiunea Kodiaq GT nu a fost niciodata un secret – insa recunoastem ca nu ne asteptam ca Skoda sa ofere noul coupé-SUV in exclusivitate, pe o singura piata de desfacere. Totusi, iata noul model de top pentru piata din China, cumparatorii de acolo având de acum posibilitatea de a selecta nu mai putin de patru SUV-uri Skoda. Alaturi de Karoq si Kodiaq standard, Kodiaq GT se mai alatura modelului Kamiq – o alta exclusivitate, dedicata doar pietei din China.

Noul Kodiaq GT va fi lansat in fata publicului cu ocazia Salonului Auto de la Guangzhou, desfasurat intre 16 si 25 noiembrie. Cu o lungime totala de 4,63 metri, versiunea GT este o idee mai scurta decât un Kodiaq standard (4697 mm) – insa din fata diferentele sunt aproape insesizabile. Profilul si spatele sunt cele care dezvaluie noul temperament dinamic. Momentan nu exista si specificatii tehnice aprofundate, astfel incât este greu de evaluat impactul schimbarilor de stil asupra habitaclului si spatiului cargo.

Citeste continuarea articolului pe autovibes.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea