Stiinta & Tehnologie

#salonul auto de la paris #chevrolet #chevrolet trax

Chevrolet prezinta modelul Trax la Salonul Auto de la Paris

Chevrolet Trax, un nou suv de oras, va fi prezentat oficial in toamna acestui an, cu prilejul Salonului Auto de la Paris.

Considerat fratele mai mic al lui Chevrolet Captiva, Trax va avea o capacitate de cinci locuri. Trax va fi distribuit in 140 de tari si va fi disponibil incepand cu primavara anului viitor, dupa ce Chevrolet va aduce in showroom-uri limuzina Malibu si Cruze station wagon (break).

"Modelul Trax permite marcii Chevrolet sa patrunda in segmentul SUV-urilor de dimensiuni mici si ofera flexibilitatea, consumul redus de carburant si manevrabilitatea solicitate de soferii din orasele din intreaga lume", a declarat Susan Docherty, presedinte si director general al Chevrolet Europe.

Desi inca nu a fost confirmat oficial acest lucru, se asteapta ca Chevrolet Trax sa foloseasca aceeasi platforma intalnita la modele precum noul Chevrolet Aveo, Opel Mokka sau noul Opel Corsa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea