Stiinta & Tehnologie

Cele mai tari smartphone-uri de la Barcelona

Este clar, toata lumea a fost informata si stie exact ce s-a petrecut la Barcelona. Anumite topuri au fost deja facuta, dar altele nu. Asa ca venim din urma si enumeram care au fost cele mai tari smartphone-uri de la Barcelona.

De la Sony Ericsson la LG si de la Samsung la Toshiba, iubitorii de telefoane au putut admira cum fiecare companie si-a prezentat noile jucarii ce vor fi lansate curand pe piata.

Locul I : Sony Ericsson XPERIA X1

Un smartphone dedicat segmetului business, care se lauda cu ecran lat si o interfata de nota zece. Look-ul metalizat nu a lasat indiferent pe nimeni, iar acum lumea stie ca X1 este primul Sony Ericsson care foloseste sistemul de operare Windows Mobile.



Locul II: Samsung SGH-i780

Acest model vine cu un ecran sensibil, un lucru cerut de multi si cu un mouse optic. Ramane de vazut daca acesta din urma va fi util utilizatorilor lui sau nu.




Locul III: Toshiba Portege G810

In spatele meniurilor viu colorate si a unei carcase monocrome se ascunde Windows Mobile. Impresionant prin multe, mai ales prin ecranul lat sensibil la atingere.




Locul IV: HTC P3470

Subtirel, cu ecran sensibil la atingere. Nu este deranjant faptul ca e ceva mai maricel decat HTC Dual, dar a durut ca e ceva mai incet cand navigheaza prin meniuri .


Locul V: LG KT610

Este de fapt modelul VX9900, dar care are inclinatii business. KT610 ruleaza Symbian de serie S60 , dar totusi gurile rele spun ca nu o sa aiba succes. Vom vedea cand se lanseaza, in iunie 2008.




Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea