Stiinta & Tehnologie

#pacanale #supereroi

Cele mai bune pacanele cu supereroi pe care poti sa le joci online

 

De pe sticla direct pe rolele sloturilor, super eroii nu isi pierd niciodata din popularitate. Asa se face ca sunt o multime de pacanele in care eroii prind viata cu ajutorul rolelor de joc, pacanele care castiga de la o zi la alta popularitate in randul gamblerilor. Care sunt? Ramane de vazut in articol!

Asgard

Este suficient sa accesezi pacanele EGT gratis pentru a te familiariza rapid cu jocurile unde eroii sunt vedetele si a deprinde experienta necesara trecerii la jocul pe banii reali. O poti face si cu slotul Asgard, unde te vei intalni cu zeii nordici dar si cu indragitul Thor. Slotul este incadrat cu o volatilitate medie si un RTP de 96,48 %, ceea ce explica intr-un fel cele 243 de linii de plata fixe pe care le ofera.

Pe acestea vei vedea la treaba pe puternicul rege al Asgardului Odin dar si pe Loki, Freya si Thor care vor concura in a-ti oferi cat mai multe premii in bani. Arhitectura este una clasica, de 5X3, insa aduce pe ecran si multe functii speciale, asa cum de altfel ar trebui sa o faca un slot cu zeitati. Vei intalni simbolul wild, reprezentat de catre castelul de aur al Asgardului, simbol care va inlocui celelalte pictograme ale jocului, exceptand scatterul. Acesta este simbolizat de coiful de argint viking, care apare pe rolele 2, 3 si 4 si care este responsabil de aducerea pe ecran a specialelor. In cazul in care 3 asemenea simboluri apar pe ecran pe rolele stabilite, vei fi transportat in:

  • Royals Replaced with wilds symbols, unde pret de 5 spinuri vei putea vedea cum cartile de joc care apar pe ecran se transforma in wilduri
  • Stacked Wilds Reels unde vei primi aceleasi 5 speciale dar in care un rand complet se va transforma la fiecare rotire in wild
  • Mystery Stacked Symbol iti va oferi 5 rotiri gratuite unde acest simbol se va transforma aleatoriu in unul dintre simbolurile jocului
  • Raining Wilds iti va ceda acelasi numar de speciale dar pe parcursul lor vei primi pe rola 2, 3 si 4 wilduri dispuse aleatoriu

Justice League

Playtech aduce pe ecranul acestui joc celebra Liga de Justitiari care salveaza de fiecare data pamantul de amenintarile extraterestre. Ii vei vedea in actiune pe Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg si The Flash si simbolurile care ii definesc precum fulgerul asgard, s-ul de pe costumul lui Superman si semnul lui Batman, liliacul. Isi face aparitia si simbolul de wild al jocului, simbolizat de scutul cu insemnele ligii, simbol care va inlocui celelalte pictograme din joc. Scatterele apar si ele in joc, dar de aceasta data numai pe rolele 1, 3 si 5, caz in care vei putea alege dintre specialele pe care fiecare supererou le ofera:

  • The Flash iti va ceda 15 speciale
  • Cyborg vine cu 12 runde gratuite
  • Aquaman va darui la randul sau 10 rotiri gratis
  • 7 runde de invartiri vei primi de la Wonder Woman
  • 5 spinuri va oferi si Superman
  • Batman va oferi 2 runde bonus de invartiri gratuite

Toti acesti eroi te vor surprinde cu cateva functii speciale care apar numai pe perioada derularii specialelor, functii care nu vor face decat sa iti adauge bani suplimentari in cont.

Batman Begins

Acelasi producator Playtech face o incursiune in inceputurile eroului pe care il cunosti sub numele de Batman aducand pe ecran cele 6 personaje principale din film. Sunt cele mai bine platite simboluri din joc dar se completeaza de minune si cu cartile de joc, pe care le vei prinde cu siguranta intr-o combinatie de 5 de acelasi fel. Ai posibilitatea de a-ti adjudeca unul din cele 4 jackpoturi progresive, Mini, Minor, Major si Grand, indiferent de miza pe care joci. Jackpoturile suplinesc cu brio lipsa specialelor, insa functiile speciale nu lipsesc din acest joc, dimpotriva. Ai la dispozitie o multime de wilduri, care apar in cele mai neasteptate situatii si care nu fac decat sa formeze combinatii care de care mai atragatoare:

  • Floarea mov din templu, care apare oriunde pe rolele de joc si care poate aduce pe ecran mai multe asemenea simboluri contribuind la obtinerea mai multor linii de plata
  • Canistra de carburant care va transforma in wild intregul rand al rolei unde apare
  • Batmobilul are functia de a determina o rotire, mutandu-se in stanga locului de aparitie inaintea fiecarui re-spin
  • Simbolul liliacului apare in mod aleatoriu oriunde pe role si transforma in wild pictograma pe care o ocupa

Robocop

Cu siguranta ca niciun jucator de pacanele nu poate spune ca nu cunoaste acest film. Si ce alt motiv mai bun decat o reamintire proaspata a acestuia decat sa invarti rolele acestui slot. 3 personaje umane apar pe rolele acestui joc alaturi de pistolul si legendara masina a lui Robocop. Wildul jocului apare oriunde pe ecran si atunci cand o face inlocuieste orice alt simbol din joc, mai putin scatterul, cel care este reprezentat in joc de catre insigna de aur politieneasca cu numele lui Robocop. Daca aceasta apare la o invartire de slot pe rolele 1, 3 si 5, vei beneficia de runde de invartiri gratuite, dupa cum urmeaza:

  • 10 speciale insotite cu wilduri dispuse aleatoriu pe parcursul acestora
  • 5 jocuri gratuite cu simbol wild care ocupa rolele 2 si 4
  • 15 rotiri gratis la care toate castigurile vor beneficia de multiplicator X2

Jocul are buton de autoplay si turbo mode, deci poti invarti rolele in viteza asteptand doar introducerea castigurilor realizate in casa.

Green Lantern

Volatilitatea medie a acestui joc impreuna cu RTP-ul de 95% fac din Green Lantern un slot des accesat de jucatori. Pe cele 5 role ale jocului aterizeaza 3 lanterne verzi si eroul nostru pamantean care face casa buna cu cele 6 carti de joc, de la 9 la A. Nu lipseste wildul, reprezentat de catre inelul verde si care inlocuieste orice alta pictograma a jocului, contribuind in acest fel la marirea castigurilor obtinute, prin aparitia sa pe rolele 2, 3, 4 si 5 din joc.Specialele din slot sunt:

  • 10 spinuri pe parcursul carora vei avea parte de un extra wild
  • Alte 10 runde de joc gratuite unde de aceasta data vei avea parte de multiplicatori dinamici care pot ajunge la X3

Concluzie

Acesti supereroi isi fac treaba ori de cate ori sunt chemati la datorie si in pacanele vei avea parte de aceeasi actiune. De aceasta data te vor recompensa prin puterile lor speciale cu premii in bani. Joaca online aceste sloturi, da spin cat mai repede si fa parte din actiune! 

Surse foto: jocpacanele.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea