Stiinta & Tehnologie

#rent a car #inchiriere masina

Ce trebuie sa stii daca iti doresti sa inchiriezi o masina pe termen lung de la Promotor Rent a Car

In ultimii ani, tot mai multi antreprenori au realizat ca serviciile de inchirieri auto pe termen lung ofera o serie de beneficii immediate, dar si pe toata derularea inchirierii. Cu toate acestea, serviciul inca nu este atat de cunoscut pe cat s-ar parea, iar cei mai multi dintre clienti se adreseaza companiilor de inchirieri auto cu mai multe intrebari. Iata cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le stiti si cum puteti obtine cele mai multe avantaje daca vreti sa inchiriati o masina pe termen lung de la Promotor Rent a Car.

De ce este inchirierea unei masini pe termen lung este o optiune pentru afacerea ta?

Cei mai multi dintre antreprenorii care au nevoie de inca o masina pentru afacerea lor opteaza pentru inchirierea unei masini pe termen lung in urma unui calcul simplu. Astfel, la Promotor Rent a Car Bucuresti, cu cat perioada de inchiriere este mai mare cu atat pretul scade. De asemenea, cele mai importante economii se fac atunci cand discutam despre costurile de intretinere a masinii.

Pe langa faptul ca beneficiezi de masina fara sa platesti impozite, asigurari sau rovinieta, scapi si de grija reparatiilor periodice ale masinii. In plus, Promotor Rent a Car ofera o masina la schimb, in maximum 180 de minute de la producerea unui accident.

Alte beneficii

In cazul in care hotarati sa inchiriati o masina pe termen lung, trebuie sa mai stiti si ca pentru perioadele de inchiriere de minimum 2 ani, Promotor Rent a Car ofera masini noi, cu 0 km. In acelasi timp, echipamentul de iarna al masinii este oferit gratuit, de cele mai multe ori alaturi de alte accesorii utile oricarui sofer.

Cele mai avantajoase optiuni

Daca doriti sa profitati la maximum de ofertele de inchiriere pe termen lung, mai trebuie sa luati in considerare si faptul ca alegerea tipului de masina care vi se potriveste cel mai bine va poate ajuta sa economisiti si mai mult.

Astfel, in cazul in care aveti nevoie sa transportati un numar mare de persoane, aveti posibilitatea sa inchiriati masini cu sapte locuri, disponibile in flota Promotor Rent a Car la preturi mai mult decat avantajoase. Pe de alta parte, daca aveti nevoie de masina pentru a conduce mai mult in interiorul orasului, o optiune avantajoasa este reprezentata si de modelele economice care va permit sa reduceti costurile la pompa. Oricare ar fi tipul de masina pe care il luati in calcul, Promotor Rent a Car pune la dispozitia clientilor servicii de inchirieri auto de calitate si o flota variata, pentru a se plia cat mai bine pe nevoile fiecarui client in parte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea