Stiinta & Tehnologie

#versiuni #jaguar #jaguar f-type #motor V6

Ce preturi are noul Jaguar F-Type in Romania

Jaguar a dezvaluit recent preturile la care poate fi achizitionat noul model F-Type in Romania. Noua versiune de la Jaguar vine si cu trei variante de putere si are un pret de pornire de 78.120 de euro.

Versiunea entry-level va avea un motor V6 de 3.0 litri, supraalimentat, ce poate dezvolta 340 de cai-putere si un cuplu motor de 450 de Nm. Aceasta are o transmisie automata Quickshift, cu 8 rapoarte. Aceasta configuratie poate ajunge la 100 de km/h in doar 5,3 secunde. Pentru aceasta versiune, pretul porneste de la 78.120 de euro.

Clientii dornici de mai multa putere pot alege versiunea cu un motor V6 de 3.0 litri mai performanta, care ofera 380 de cai-putere si se regaseste pe F-Type S. Pretul acestei versiuni este de 90.520 de euro.

Piesa de rezistenta a noului model F-Type este insa versiunea care are un motor de 5.0 litri, ce dezvolta 495 de cai-putere si un cuplu motor de 625 Nm. Aceasta configuratie porneste de la 105.400 de euro cu TVA inclus.

Sursa foto: diseno-art.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea