Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #smartphone #reduceri Black Friday # oferte black friday

Ce modele mai vechi de smartphone merita sa iti cumperi de Black Friday

Daca si tu iti doresti un smartphone de Black Friday, atunci stai cu ochii pe modelele mai vechi, pentru ca acestea vor avea parte de cele mai mari reduceri.

Modelele cu o uzura morala mai mare sunt cele care vor fi la oferta, iar daca iti doresti un telefon destept la un pret redus cu peste 60% trebuie sa cauti printre modelele Nokia sau BlackBerry, informeaza Adevarul.ro.

Ce sa urmaresti de Black Friday

iPhone 4S. Lansat in octombrie 2011, iPhone 4S este un telefon in continuare performant, dar foarte scump: 2.000 lei, la pret fara reducere.

Samsung Galaxy Note 2. Deja s-a lansat Note 3, insa Galaxy Note 2 ramane un telefon foarte bun. In prezent costa 2.000 lei.

Nokia Lumia 920. Lumia 920 e destul de ieftin in prezent, insa ramane un telefon bun. Costa 1.400 lei, dar probabil ca va fi redus considerabil de Black Friday.

BlackBerry Q10. O alternativa la un telefon cu butoane si sistem de operare modern. Q10 costa 2.300 lei, insa este posibil sa vina cu o reducere substantiala.

Ce sa eviti de Black Friday

Jurnalistii de la Adevarul au intocmit si un clasament al sistemelor care trebuie evitate. Astfel, fereste-te de telefoanele cu Windows Phone 7.8 sau Android 4.0 Ice Cream Sandwich, laptopurile cu procesor Sandy Bridge, tabletele ieftine fara 3G si camerele foto compacte.

Sursa foto:en.wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea