Stiinta & Tehnologie

#Android 4.1 Jelly Bean #noutati #android 4.1 #noutati android

Ce imbunatatiri aduce Android 4.1 Jelly Bean

Noul sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean a fost prezentat in cadrul conferintei anuale Google I/O. Afla ce imbunatatiri aduce Android 4.1 Jelly Bean fata de Ice Cream Sandwich.

Cea mai importanta modificare din Android 4.1 Jelly Bean tine de "Project Butter", prin care Google a imbunatatit semnificativ viteza de reactie si grafica in Android.

Bara principala de notificari in Android 4.1 Jelly Bean include acum optiuni suplimentare: utilizatorul poate obtine informatii suplimentare din aplicatii ca Pulse si Gmail, fara sa fie nevoit sa dechida aplicatia, potrivit GSMArena.com.

Imbunatatirile Android 4.1 Jelly Bean includ o noua tastatura inteligenta, Voice Typing offline si un nou mod de a cauta informatii pe motorul de cautare Google.

Android 4.1 Jelly Bean are si imbunatatiri pentru camera foto, iar in galeriile de poze, imaginile pot fi sterse mai usor, cu un singur gest.

Versiunea pentru dezvoltatori a Android 4.1 Jelly Bean a fost lansata deja de Google, iar cea finala soseste pentru utilizatorii cu gadgeturi compatibile la mijlocul lunii iulie.


Sursa foto: Androidos.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea