Stiinta & Tehnologie

#samsung Galaxy Note8 # Galaxy Note8 #Phableta #caracteristici #samsung #pret

Ai vazul cel mai tare telefon Samsung? Cat costa Galaxy Note 8

Samsung a lansat noul phablet Samsung Galaxy Note8, un model de ultima generatie creat special pentru cei care isi propun sa realizeze lucruri importante si se bazeaza pe tehnologie in viata de zi cu zi.

Galaxy Note8 este dotat cu un Infinity Display mai mare, ce poate fi tinut confortabil in mana, S Pen, care personalizeaza si mai mult comunicarea, si cea mai buna camera din istoria Samsung, pentru fotografii uluitoare.

Galaxy Note8 are cel mai mare ecran disponibil pe un dispozitiv Note, dar carcasa ingusta il face confortabil si usor de tinut in mana. Ecranul de 6,3 inci Quad HD+ Super AMOLED Infinity iti da posibilitatea sa vezi mai mult si sa derulezi mai putin. Poti urmari filme, poti citi si desena pe smartphone-ul cu adevarat multi-tasking.

Noua phableta Samsung este rezistenta la apa si la praf, iar cu ajutorul S Pen-ului poti scrie si cand ecranul este ud.

Telefonul are 6GB Ram, un procesor de 10nm si memorie ce poate fi extinsa (pana la 256GB), poti naviga, face streaming, te poti juca si executa mai multe sarcini simultan. Dispozitivul dispune si de incarcare wireless, ce permite incarcarea rapida a telefonului.

Autentificarea se poate face fara atingere, prin scanarea irisului. Un sistem performant si util in special pentru persoanele care lucreaza in domeniul medical, constructii sau serviciu public, care se pot afla in situatia in care trebuie sa-si deblocheze telefonul fara sa il atinga.

Cea mai performanta camera foto

Pentru majoritatea utilizatorilor, unul dintre cele mai importante lucruri la un telefon este camera foto din seria Note. Galaxy Note8 este primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu doua camere principale de 12MP, cu stabilizare optica a imaginii (OIS) disponibila atat pentru obiectivul wide, cat si pentru teleobiectiv. Chiar daca explorezi un oras nou sau alergi prin propria curte, OIS ajuta la realizarea unor imagini mai clare. Pentru fotografierea avansata, caracteristica Live Focus controleaza focalizarea campului vizual prin ajustarea efectului bokeh in modul de previzualizare si dupa ce realizezi fotografia.

Un nou mod de comunicare cu S Pen

S Pen-ul a fost unul dintre elementele definitorii ale seriei Note inca de la lansare. S Pen-ul noului Galaxy Note8 este imbunatatit si permite noi modalitati de scriere, desen si interactiune cu telefonul si prietenii. Are un varf mai subtire, sensibilitatea la presiune a fost imbunatatita si dispune de caracteristici care le permit utilizatorilor sa se exprime in moduri inedite.

Telefonul este disponibil in Romania, la marii operatori de telefonie mobila, iar pretul de achizitie este de 970 de euro. Utilizatorii din Romania care fac precomanda pentru noul Galaxy Note8 la partenerii Samsung vor primi cadou un dispozitiv Samsung DeX. Acesta aduce experienta desktop direct pe smartphone prin conectarea telefonului la un monitor, tastatura si mouse. Cu Samsung DeX, utilizatorii pot edita documente, rula prezentari, se pot juca, se pot conecta cu prietenii si pot vedea continutul pe un ecran mai mare fara niciun efort.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea