Stiinta & Tehnologie

#camere supraveghere #camere supraveghere video #camere video

Care sunt promotiile verii pentru camere video profesionale si sisteme de supraveghere?

Odata cu venirea verii se deschide si sezonul concediilor pe care tot mai multi romani aleg sa le petreaca alaturi de familie sau prieteni. Specialistii in sisteme de securitate recomanda instalarea de camere video profesionale astfel incat beneficiarii acestora sa determine cel mai ridicat grad posibil de siguranta, in privinta locuintei si a bunurilor.

Pentru a determina cele mai bune conditii de siguranta este important sa intelegem valorea camerelor de supraveghere video si modurile in care instalarea lor determina cele mai bune conditii de securitate.

Firma Polites Online Srl din orasul Craiova este o societate atestata de Inspectoratul General al Politiei Romane si care detine magazinul online E-Camere.ro

Angajatii acestui magazin reusesc sa gaseasca intotdeauna solutiile tehnice necesare pentru fiecare dintre clientii sai astfel incat acestia sa beneficieze de sisteme de securitate video si alte echipamente pentru securizarea spatiilor personale, firmelor sau magazinelor comerciale.

Pentru fiecare sistem achizitionat beneficiati de garantie cuprinsa intre 2 si 3 ani de zile si suport tehnic gratuit pe viata!

In cadrul magazinului gasiti camere video profesionale de la producatori importanti si recunoscuti in plan international, precum: Navaio, Vidy, e-Sol, HD-View sau KMW.

Misiunea acestui magazin consta in simplificarea procedurilor de achizitie si de instalare a sistemelor de supraveghere achizitionate. Prin urmare, preturile sunt accesibile si determina numeroase beneficii odata ce camerele sunt instalate in cadrul locuintei sau in sediul unei firme.

IP Speed Dome – Camera video pentru spatii exterioare

Camera IP Speed Dome Exterior 3MP, IR 200m, POE, Zoom 36x - HikVision DS-2DF8336IV-AEL este una dintre cele mai profesionale camere video disponibile in cadrul magazinului E-Camere.ro

Acest produs ofera o rezolutie a imaginii de 3 MP, cu 60.00 cadre/sec., filmeaza la o distant de 200 de metri in infrarosu pe timpul noptii, are 7 intrari alarma si 2 iesiri alarma, este perfect functional la temperature extreme, de la 140 de grade Celsius si pana la 60 de grade Celsius.

O astfel de camera este alegerea ideala daca doriti sa instalati doar sisteme profesionale de supraveghere.

Performantele acestei camere de supraveghere au fost dovedite, iar marturie o sta faptul ca produsul a devenit printre cele mai cautate de pe piata de profil din Romania.

Transport gratuit in orice oras sau localitate din Romania

Politica firmei Polites Online Srl consta in asigurarea transportului gratuit pentru orice achizitie care depaseste suma de 499 lei.

Cel mai mic pret al unei camere de supraveghere este de 70 de lei, ceea ce inseamna ca veti putea achizitiona minim 7 camere video care sa acopere fiecare unghi din exteriorul sau interiorul unei locuinte sau spatiu de birouri.

Date de contact

Beneficiati de numeroase promotii dedicate achizitiei pe toata perioada verii, astfel incat sa va bucurati in liniste de concediul petrecut alaturi de familie sau prieteni.

Pentru mai multe detalii despre sistemele profesionale de supraveghere si accesoriile aferente accesati magazinul online www.e-camere.ro

Sau apelati consultantii companiei la numarul de telefon:

0767 390 475

Pentru informatii tehnice cu privire la echipamentele achizitionate telefonati la numarul:

0765 487 387

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea