Stiinta & Tehnologie

#telefoane huawei #huawei p40 lite #huawei

Care sunt cele mai bune telefoane mobile Huawei de buget?

Nu ai un buget mare de investitie, dar iti doresti un telefon fiabil? Ce spui de un nou terminal Huawei ca de exemplu Huawei P Smart 2021, Huawei P40 Lite sau Huawei P40 Lite E? Oricare din aceste trei telefoane poate fi cuparat la ora actuala cu un buget mai mic de 1000 de lei si iti aduce in schimb o serie de functii care te ajuta sa faci fata in orice situatie. Iata care sunt principalele asemanari si deosebiri dintre aceste trei terminale si care sunt principalele motive pentru care merita sa investesti in ele.

Trei telefoane ieftine cu functii peste medie

La ora actuala, pe piata, exista telefoane mobile pentru orice buzunar. Dar asta nu inseamna ca tot ceea ce se numeste telefon mobil isi merita si numele sau banii. Ba mai mult, este chiar mai dificil sa gasesti un telefon ieftin si bun, decat sa alegi un flagship.

In clasele entry-level si mid-range oferta este chiar mai bogata decat in cazul flagship-urilor si daca pentru cele din urma producatorii fac tot posibilul sa ofere ce-i mai bun deoarece in ceea ce priveste pretul cerul este limita, la telefoanele ieftine trebuie sa pastreze un oarecare echilibru deoarece nimeni nu ar cumpara un dispozitiv cu 12 GB de memorie RAM, dar o camera foto de 2 MP.

Un exemplu telefon foarte ieftin si bun este telefonul Huawei P40 LIte E, considerat de fanii Android unul din cele mai bune telefoane de buget de pe piata. El este disponibil la ora actuala la un pret de aproximativ 600 de lei si are o serie de functii care ii multumesc pe majoritatea utilizatorilor. Huawei P40 Smart 2021 si Huawei P40 Lite pe de alta parte, costa putin mai mult si anume: aproximativ 900 de lei primul si 1000 de lei cel de-al doilea. Dar in schimbul banilor in plus, ofera mai multa tehnologie.

Cat de bine arata telefoanele ieftine de la Huawei?

Pentru niste telefoane de buget, Huawei P40 lie, Huawei P40 Lite E si Huawei P Smart 2021 sunt niste telefoane destul de aratoase. In special telefonul Huawei P Smart 2021 este considerat un telefon mobil cu adevarat frumos datorita raportului sau ecran corp, dar si a culorilor elegante in care sunt disponibile carcasele sale.

Huawei P Smart 2021 are o diagonala de 6.67 inch, fiind cel mai mare ca dimensiuni dintre toate aceste trei telefoane despre care am ales sa discutam in acest articol. Mai mult, pentru cei care simt ca ar avea nevoie de un strop in plus de personalitate, el se poate echipa cu un set de huse Huawei P Smart 2021 de la https://Itelmobile.ro, la fel ca si celelalte doua terminale pentru care acelasi magazin are o gama variata de huse Huawei P40 Lite sau huse Huawei P40 Lite E.

Cat de bune sunt telefoanele ieftine de la Huawei?

Aspectul este un criteriu important in alegerea unui telefon mobil. Dar un lucru la fel de esential sunt si dotarile de care dispune acesta. De exemplu, daca ar fi sa judecam dupa memoria interna si memoria RAM a celor trei telefoane mobile din selectia noastra, Huawei P40 Lite este de departe cel mai performant terminal de aici. El are o capacitate de stocare a datelor de 128 GB si o memorie RAM de 6 GB, motiv pentru care este un telefon mobil suficient de competent chiar si pentru jocuri.

Al doilea din punct de vedere al performantelor, este telefonul mobil Huawei P Smart 2021 care are o capacitate de stocare a datelor tot de 128 GB ca si Huawei P40 Lite, dar o memorie RAM de doar 4 GB.

Ultimul dar nu cel din urma, este telefonul Huwei P40 Lite E care are doar 64 GB de memorie interna si 4 GB de memorie RAM, care desi nu par prea mult ca cifre, sunt niste capacitati destul de impresionante pentru un telefon atat de ieftin.

In final, merita sa vorbim si despre autonomia telefoanelor ieftine de la Huawei. Cu acumulatori de peste 4000 mAh in cazul tuturor celor trei terminale, Huawei P Smart 2021, Huawei 40 Lite si Huawei P40 Lite E sunt niste dispozitive pe care poti conta o zi intreaga.

Sursa foto: itelmobile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea