Stiinta & Tehnologie

#ontopgsm.ro #casca bluetooth #incarcator telefon #suport auto #decodare telefon #accesorii telefoane mobile #piese telefoane #baterie telefon #carcasa telefon #handsfree telefon #acumulator telefon #service gsm #service telefoane #resoftare telefon

(P) Care ti se pare cel mai util accesoriu pentru telefonul mobil si de ce?

Pe masura ce telefoanele mobile au devenit din ce in ce mai importante in viata de zi cu zi, accesoriile pentru acestea au evoluat odata cu ele. Multe marci de calitate sunt implicate in producerea lor asa ca am decis sa va prezint cateva accesorii si sa imi spuneti care este cel mai util si de ce.


 

1 Ceas Bluetooth LiveView de la Sony Ericsson

 

 

Acest accesoriu se diferentiaza de restul produselor printr-un design simplu si atractiv dar si prin functiile sale deosebite.

Acest dispozitiv ofera posibilitatea de a vizualiza notificari, asa cum sunt mesajele text, mesajele multimedia, apelurile sosite, evenimentele din calendar, actualizarile de pe FaceBook si Twitter. Totul este foarte simplu: dispozitivul LiveView utilizeaza o conexiune Bluetooth cu telefonul tau, iar la fiecare notificare importanta, acesta va vibra.

Se poate purta in doua moduri, fie cu ajutorul unei clame, fie printr-o curea la incheietura mainii. Afisajul cu Bluetooth LiveView poate controla aplicatia de redare a muzicii din telefonul tau.

 

 

2 Casca Bluetooth BT650s Halo de la Jabra

 

Setul cu casca bluetooth traditional este cel potrivit pentru a face un apel telefonic in mod evident pana la sarcina de redare stereo sau a asculta muzica preferata.

Setul cu casca beneficiaza de o banda de sustinere pe crestetul capului. Designul este subtire, usor si confortabil, cantarind in jur de 80g.


Acest accesoriu este prevazut cu un incarcator, manual de pornire rapida pe USB (pentru incarcare de la orice sursa USB), de 3,5 mm si o geanta de transport de protectie.

Timpul de incarcare pentru setul cu casca la incarcator este de aproximativ 2 ore. O incarcare completa va va oferi 8 ore de utilizare activa (apeluri telefonice sau redare de muzica), in standby dureaza aproximativ 13 zile.

Jabra Halo este un set cu casca foarte confortabil subtire care ofera o performanta excelenta atat pentru redare audio stereo si pentru efectuarea de apeluri. Asocierea si alte functii sunt foarte simple. Ca un set de casti stereo pentru utilizarea bluetoothului la telefonul mobil/media player, rezultatele sunt foarte bune.

 

 

3 Aplicatie gratuita pentru gestionarea fisierelor - PhotoFast I-FlashDrive

 

Se conecteaza automat la iDevice cand il conectati. Compatibil cu iPad, iPhone si iPod Touch generatia 3 si 4. Toate modelele noi de iDeviceuri pot beneficia de acest accesoriu. Poate sa ruleze ca un FlashDrive normal. Compatibil cu toate sistemele de operare, Windows, Mac si Linux.

Este un accesoriu ideal pentru persoanele care au mai multe dispozitive de la Apple, astfel transferul de fisiere devine foarte usor de realizat si este rapid. PhotoFast I-FlashDrive reuseste ce alte dispozitive nu au reusit si vine in ajutorul utilizatorului. Are o capacitate de stocare de 8GB iar iTunes nu mai este necesar pentru MP3-uri, este de ajuns un simplu transfer.

Are un design elegant pe culoarea alb si se asorteaza perfect si mai vine cu un conector Apple Dock cu mufa USB Standard. Este primul stick USB care suporta toate dispozitivele iOS iar transferul se realizeaza direct intre iPhone, iPod si iPad si se realizeaza la o rata de transfer de 10MB/s.

 

 

4 Suport Auto Nokia CR-114 HH-20

 

Suportul auto Nokia CR-114 + HH-20 este un suport reglabil ce poate fi montat pe parbrizul autoturismului dumneavoastra sau pe bord prin sisteme de prindere de calitate ce va ofera siguranta pentru telefonul dumneavoastra atunci cand sunteti la volan.

Datorita sistemului de reglare aveti posibilitatea sa rotiti suportul in modul landscape pornind navigatia de pe telefon, in acest fel puteti urmari traseul ales in conditii de maxima siguranta atat pentru dumneavoastra in timp ce conduceti cat si pentru telefonul aflat in suport.

Suportul auto Nokia CR-114 + HH-20 poate fi montat si pe bordul masinii datorita discului special iar datorita incarcatorului auto DC4 cu mufa de 2.5 mm si putere de incarcare de 12v/24v inclus in pachet va puteti incarca telefonul atunci cand va aflati la volan.

 

 

5 Incarcatorul de la Nokia DC-14

 

Acest dispozitiv este util. Ne dorim sa avem parte de o plimbare cu bicicleta vara si sa putem ramane in contact cu prietenii. El poate incarca telefonul tau preferat si de la bicicleta prin sistemul cuplat la roata din fata.

Astfel, utilizezi propria putere de pedalare pentru a incarca telefonul gratuit, eficient si sigur cand mergi pe bicicleta.

 

 

6 Bluetooth HTC BH M500

 

Cei de la HTC prezinta setul BH M500 cu casca bluetooth, acest accesoriu original ne elibereaza de a avea prea multe fire care sa ne incurce. Se conecteaza la telefon sau la alte dispozitive bluetooth fara a avea o problema iar dumneavoastra puteti sa discutati in conditii de siguranta atunci cand conduceti sau mergeti la o plimbare.

Funcţia vocala face accesarea agendei telefonului mult mai usoara, cu un design modern care este evidentiat prin linii simple si cu casca abia vizibila, fac ca acest accesoriu original sa fie unul care imbina designul cu utilitatea. Un singur buton indeplineste functia de primire a apelurilor sau apelarea numerelor rapide. Este simplu si usor.

Acestea sunt accesoriile pentru telefoanele mobile care le-am gasit la OntopGSM, un magazin online specializat in vanzarea lor, eu i-am gasit pe Facebook dar am vazut ca au şi cont de Twitter. Gasesti aici o gama variata de accesorii GSM originale de la cei mai mari producatori lume, sub marci de renume precum Nokia, Samsung, HTC, iPhone, Sony Ericsson, Motorola, LG sau BlackBerry.

 

 

7 Samsung ET-R205UBEGSTD

 

Acest accesoriu original de la Samsung, telefonul mobil poate citi sau scrie fisiere de pe dispozitive USB prin intermediul unui conector USB. Ofera transfer pentru documente, galerie de imagini, fisiere si continutul telefonului cu usurinta. Va usureaza munca si are un design simplu. Cablul este gros si rigid. Poate fi folosit la laptop sau la computerul de acasa, astfel economisiti timp cand aveti ceva urgent de transferat pentru ca este usor de transportat si nu ocupa mult spatiu.

 

 

8 Jabra SPORT

 

Casca Jabra Sport este foarte usoara si are un aspect elegant cu negru si galben. Setul cu casca Bluetooth dispune de un sistem flexibil in spatele urechii, astfel incat stau cu fermitate si confortabil. Ele raman acolo chiar daca alergam sau avem o activitate solicitanta. Potrivit celor de la Jabra, ele sunt rezistente la şoc, praf sau ploaie astfel, le putem purta chiar si atunci cand ploua si nu se vor rupe cu siguranta. Cablu are un design ingenios si se completeaza perfect cu castile, el avand culoarea galbena si acesta nu se incurca fata de cablurile traditionale care se pot impleti de multe ori.

Acest set este dotat cu geluri diferite pentru urechi asa ca puteti sa optati pentru cele care va plac cel mai mult si sunt comode. Avem un buton cu functii multiple (pentru a reda muzica/pune pauza, pentru a porni setul cu casca pornit/oprit), volum in sus sau in jos (poate fi folosit si pentru a cautarea posturilor de radio FM) si un buton pentru radio FM.

 

 

9 Jabra CRUISER2

 

Este un kit bluetooth auto care reprezinta o alta dovada de profesionalism din partea celor de la Jabra, pentru persoanele care se bazeaza pe utilizarea telefonului mobil in timp ce conduc pot tine mâinile pe volan si sa fie atenti la drum, cand acest accesoriu original este cuplat poti sa conduci fara griji. Înainte de utilizarea acestui Bluetooth, exista trei pasi pe care trebuie sa ii urmati. In primul rand trebuie sa incarcati bateria cu incarcatorul de masina, in al doilea rand trebuie sa activati Cruiser2 pe telefonul mobil si in ultimul rand trebuie trebuie sa asociati telefonul mobil cu dispozitivul.

Are capacitatea de a asocia mai multe dispozitive, astfel puteti folosi doua dispozitive simultan, astfel prietenii sau cei din familie se pot bucura de acest dispozitiv. Dispune de functia de ghidare prin voce, acesta caracteristica permite soferilor sa tina mainile pe volan si sa fie atenti la drum, trebuie doar sa rostiti numele persoanei. O alta caracteristica este abilitatea de a conecta setul Bluetooth pe transmitatorul FM pentru a reda muzica si apelurile telefonice prin difuzoarele masinii. Cruiser2 poate avea dimensiuni mai mari decat alte kituri de bluetooth, dar are cu siguranta un aspect atractiv si elegant.

 

 

10 Samsung Car Kit: ECS K1E1

 

Acest car kit original de la Samsung este accesoriul ideal pentru un conducator auto. Are o prindere ferma pe parbriz si usoara si ofera siguranta in timp ce conduceti. O facilitate interesanta este rotirea la 360 de grade a telefonului, astfel puteti sa tineti telefonul in picioare sau lateral, nu va incomodeaza si va pune la dispozitie toate functiile telefonului. Puteti sa inclinati telefonul orizontal sau vertical daca doriti acest lucru.

Functia de incarcare este nelimitata pe timpul utilizarii in masina si prin intermediul jackului de 3,5mm puteti conecta Car Kitul ECS K1E1 la sistemul de sunet al masinii. Astfel acest accesoriu este ideal pentru posesorii de telefoane Samsung Galaxy Nota N7000.

 

 

11 Samsung EPL-1PLR adaptor pentru Galaxy Tab

 

Un accesoriu original Samsung care se conecteaza la portul tabletei oferind posibilitatea de a conecta un device (ex: memory stick, imprimanta). Este usor de utilizat si usor de transportat, are un design placut care se imbina perfect cu tableta. Adaptorul EPL-1PLR vine cu un adaptor SD Card Reader care poate fi folosit la memoriile SD. Conectarea se face prin intermediul unui jack standard USB, acesta fiind protejat de un capac de protectie.

 

Sursa foto: ontopgsm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea