Stiinta & Tehnologie

#atv bucuresti #pret atv #inchirieri atv #leasing atv #can am bombardier de vanzare #ATV 4X4 #ATV de vanzare

Can Am Outlander Max – Maximul de putere cu minimul de efort

ATV-ul Can Am Outlander Max beneficiaza de sasiul Max ce poate transporta cu usurinta doua persoane, fiind o modalitate eficienta de deplasare in cadrul off-road. Partenerul ideal pentru actiune desavarsita, Can Am Outlander face parte din gama atvrom.ro, o platforma online specializata in acest domeniu. Fie ca esti in cautarea unui ATV Can Am si nu numai, ori echipamente sau accesorii ATV, atvrom.ro iti pune la dispozitie o gama cuprinzatoare pentru siguranta si accesibilitatea transportului tau!

Totul a inceput atunci cand s-a dorit ca elementul constitutiv sa fie calitatea, iar din pasiunea de a produce cele mai inovative vehicule 4x4 a reprezentat o modalitate eficienta de a ridica marca Can Am la cel mai inalt nivel.

Inca din anul 1937, Joseph Armand pune bazele primului vehicul cu capacitatea de a se deplasa prin zapada, in 1942 urmand sa fondeze compania Bombardier Recreational Products. Spiritul creativ si profund implicat a reprezentat principalul motiv pentru extinderea rapida in America, Europa sau Asia. Avand aproximativ 5500 de oameni ce au lucrat la baza spiritului Bombardier, brandul se caracterizeaza prin inovatie si pasiune, fie ca este vorba despre skijet-uri Sea Doo, snowmobile Ski Doo, ATV-uri Can Am sau chiar agilele Spydere Can Am, toate impart aceeasi dedicatie si pasiune pentru lucrurile bine facute.

Can Am Outlander Max XT-P 1000 T3 este alegerea perfecta daca si tu esti in cautarea unui ATV inmatriculabil. Puternic si cu dotari standard cuprinzatoare, ATV-ul Can Am detine o putere de 89cp si o capacitate de 976cc. Cu o tehnologie de ultima generatie si confort garantat, ATV-ul este usor de pilotat. Look-ul impunator si fiabilitatea fac ca acest model sa reprezinte alegerea pilotilor pasionati de off-road.

Pe de alta parte, Can Am Outlander Max Limited 1000R este unul dintre cele mai luxoase vehicule 4x4 de pe piata, modelul remarcandu-se datorita pachetului Limited, ce include motorizare Rotax 1000R, putere de 89cp si 976cc. Suspensia spate AC5 cu amortizoare reglabile FOX Air Assist dar si sistemul GPS Garmin Montana 650 T, fac parte din pachetul de dotari standard ale vehiculului.

O alegere potrivita pentru rideri experimentati, poate fi chiar si modelul Can Am Outlander PRO 570, un ATV utilitar-recreational cu motorizare de 48cp si capacitate de 570cc. Cutia de viteze CVT, tractiunea selectabila 2WD/4WD dar si o capacitate de remorcare de 590kg reprezinta combinatia ideala a unui atv recreational cu utilitate pe masura. Afisajul de bord multifunctional digital: vitezometru, turometru, contor parcurs, indicatori trip si ore functionare, nivel combustibil, treapta viteza si indicator 4x4 ajuta la o manevrabilitate sporita in timpul pilotajului.

Am cercetat internetul si am descoperit cel mai complet website dedicat marcii Can Am: atv-bombardier.ro conceput pentru a pune la dispozitie o gama completa de vehicule si accesorii atv, marca Can Am Bombardier.

Iti doresti sa vezi live vehiculele tale preferate? Fa-ne o vizita la adresa: Bucuresti, Splaiul Unirii, Nr 168 in intervalul orar L-V: 9 AM – 6 PM si vei avea ocazia sa testezi atvuri Can Am si nu numai.

Iar daca esti din alt oras, avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

Contacteaza-ne telefonic la 031.805.90.43 / mobil: 0730.730.726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea