Stiinta & Tehnologie

#raliu #karting #dacia #dunlop

Campionatul National de Karting Dunlop 2010, detalii

In luna septembrie, cand majoritatea campionatelor de motorsport din Romania isi anunta deja campionii sezonului, FRAS inscrie o noua competitie in calendarul sau competitional. Cu cele mai recente noutati dupa startul de la Arad in Campionatul National de Karting Dunlop 2010, Dunlop revine cu numarul 6 al newsletter-ului interactiv Dunlop Racing Info.

Cum deja ne-a obisnuit in ultimele doua sezoane, cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop este cea care stabileste majoritatea campionilor nationali ai momentului. La editia din acest an, Raliul Tara Barsei DUNLOP SEAT nu s-a dezmintit, anuntand campionii la grupe, la juniori si la Cupa Dacia Logan.

Traditionalismul etapei brasovene de macadam a campionatului intern de raliuri nu a fost consecvent cu el insusi numai in aceasta privinta ci si in aceea ca si-a pastrat sponsorii principali, DUNLOP si SEAT, sponsori importanti ce si-au aratat constanta in a sprijini pentru a patra oara consecutiv una din cele mai spectaculoase etape de raliu.

Cu un start in capitala, Raliul Tata Barsei DUNLOP SEAT a facut din obisnuita proba SuperSpeciala din cadrul etapei un adevarat regal al spectacolului pe doua si patru roti. Pentru o zi intreaga, Baneasa Shopping City s-a bucurat de prezenta unor importante vedete din showbizz ce au luat loc pe scaunul copilotului alaturi de Titi Aur, Gergo Szabo, Manu Mihalache, s.a.

Motocicletele si-au turat motoarele intr-o cursa demonstrativa pe circuitul de la Baneasa Rally Show, drifterii au incins asfaltul, iar prichindeii de la scolile de karting din Bucuresti si Campulung si-au adjudecat laurii intr-o frumoasa cursa la cea mai joasa inaltime.

Competitia propriu-zisa a debutat cu 48 de echipaje la start. Dupa prima zi de concurs, etapa brasoveana de macadam a CNR Dunlop 2010 nu anunta nici o surpriza in ierarhia la zi a competitiei. Ziua de sambata a debutat insa cu abandonul lui Marco Tempestini si s-a incheiat cu cele mai importante doua abandonuri ale sezonului: campionul en titre Gergo Szabo si liderul la zi al clasamentului Bogdan Marisca.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea