Stiinta & Tehnologie

#camera auto #sezonul de iarna #camere auto #iarna

Camera auto iUni – martorul tau in trafic in sezonul de iarna!

In sezonul de iarna, pe un drum inghetat, orice sofer poate ajunge in situatia nedorita de a fi tamponat. Pentru a nu se intampla asta trebuie folosite anvelope de iarna la masina si respectate regulile de circulatie. Iarna este anotimpul cand soferii pot demonstra daca stiu sa conduca, daca merita intr-adevar sa aiba permis de conducere. Sunt multi care conduc masina dar nu cunosc regulile soferiei sau nu au experienta suficienta, nu stiu cum sa evite situatiile neprevazute atunci cand drumurile sunt deja acoperite de gheata si zapada

In acest an iarna si-a facut deja aparitia si deja s-au produs numeroase accidente si tamponari prin tara. Conditiile de drum sunt mai dificile acum si de aceea este recomandat sa ai la masina instalata o camera auto audio-video prin care sa poti inregistra ce se intampla exact atunci cand esti in trafic. Din pacate in ziua de azi sansele de a fi tamponat sunt destul de mari avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile si de trafic intens.

Pentru a putea avea o dovada clara la ceea ce s-a intamplat in trafic in caz de accident, iti recomandam una din camerele auto iUni care te poate ajuta sa obtii imagini audio-video de calitate foarte buna si ziua si noaptea. Aceasta camera poate fi un martor pentru tine in trafic, prin inregistrarile de calitate de pe cardul de memorie te poate ajuta in caz de accident sa-ti sustii cauza si sa scapi de amenda. Imaginile pot demonstra la politie ca nu esti vinovat si astfel nu-ti va mai lua nimeni permisul de conducere.

Camera auto iUni dispune de GPS care inregistreaza traseul ce a fost parcurs de autoturism. Se poate prinde de parbriz in interiorul masinii, printr-un dispozitiv tip ventuza, are baterie incorporata, se poate alimenta la bricheta masinii. Camera este dubla, una principala este pentru fata masinii si una secundara se prinde de luneta masinii pentru a filma in spate.

Toate produsele iUni sunt de calitate inalta si au garantie 24 de luni. Produsele comercializate sub marca iUni au holograma iUni, acest lucru trebuie verificat de clienti atunci cand decid sa cumpere astfel de gadget-uri.

Pe iUni.ro poti gasi camere auto marca DOD care sunt produse de un brand de mare succes din Taiwan. Aceste camere auto sunt mai scumpe, dar sunt de calitate inalta si ofera multe avantaje. Brandul iUni este distribuitor autorizat de aceste produse DOD care sunt foarte apreciate pe piata in acest domeniu.

Camerele auto DOD au dispozitiv GPS care poate inregistra traseul si viteza de deplasare a masinii. Au card de memorie mare, au capacitatea de a inregistra 30 cadre audio-video pe secunda, iar rezolutia este FULL HD de 1990X1080 pixeli. La anumite produse DOD se ofera cadou un card de memorie de 32GB Clasa 10. Aceste camere auto video au garantia de 4 ani.

Acum pe site-ul iUni.ro sunt promotii avantajoase, sunt comercializate camere auto iUni la preturi avantajoase si alte tipuri de produse ale acestui brand:

  • Masinute cu telecomanda iUni si alte jucarii iUni
  • Camere video sport iUni, camere de supraveghere iUni, brelocuri auto spion iUni
  • Ceasuri care au camera spion iUni, smartwatch iUni, drone iUni,
  • Stick USB Spion cu reportofon iUni, pix spion cu inregistrare audio-video iUni si altele.

De asemenea sunt oferte de Craciun grozave la produsele iUni din gama camere auto, jucarii (mini drona, masinute cu telecomanda, fidget spinner profesional metalic, barca cu telecomanda), accesorii telefoane (stick USB, sistem de stabilizare, casti Bluetooth, card reader, baterie externa, adaptor HDMI), smartwatch-uri si bratari fitness iUni.

Toate aceste produse au tehnologii avansate, sunt de foarte buna calitate, au garantie de 24 de luni in conformitate cu normele si reglementarile legilor UE in vigoare, la data achizitionarii.

In aceasta iarna montarea unei camere auto iUni la masina iti poate oferi mai multa liniste si mai putin stres cand este vorba despre o disputa in trafic, in cazul in care esti implicat intr-un accident de circulatie fara a fi vinovat. inregistrarile audio-video realizate cu astfel de aparate cu tehnologie de ultima generatie sunt de foarte buna calitate, te pot scapa de amenda daca esti acuzat pe nedrept de incalcarea regulilor de circulatie.

Tine cont de faptul ca daca are loc un accident, politia te poate acuza de anumite lucruri pe care le poti dovedi ca fiind neadevarate prin imaginile filmate cu camere video auto. Concluzia este ca un astfel de produs este necesar oricarui sofer, iar acum a aparut oportunitatea de a fi achizitionat la un pret accesibil, promotional.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea