Stiinta & Tehnologie

# roti tente #roti

Calitatile rotilor TENTE si eficienta lor in aplicatii diverse

Despre importanta rotilor s-a tot vorbit. Acestea sunt fara indoiala o inventia care a schimbat omenirea, care a contribuit in mod insemnat la evolutia ei. In functie de fiecare domeniu de activitate, rotile sunt fabricate dupa caracteristici bine determinate, pentru a asigura stabilitatea necesara in deplinasare, precum si o manevrabilitate optima a diverselor dispozitive.

 

TENTE este un nume de referinta pe piata de profil, punand la dispozitia publicului larg o varietate de game de role si roti, de dimensiuni, materiale si capacitati diverse. Gasesc un aliat de incredere in acesta, atat cei care activeaza in mediul industrial, cat si cei din domeniul medical, comercial, horeca, dar si rezidential si asa mai departe.

Expertii Tente au inteles nevoia utilizatorilor de a beneficia de roti si role calitative, rezistente, dar mai ales eficiente. Din acest motiv s-au dedicat complet misiunii de a duce stabilitatea pe roti la un cu totul alt nivel. Potrivit motto-ului companiei, o mobilitate mai buna inseamna o viata mai buna.

Iata si care sunt calitatile produselor pe care cei interesati le pot comanda de pe site-ul www.tente.com/en-ro.

  • Mobilitate sporita

Nu este intocmai usor a obtine un grad ridicat de mobilitate, mai ales acolo unde dispozitivele sunt supraincarcate sau cand caracteristicile acestora presupun o manevrare atenta. Dorinta utilizatorilor este de a beneficia de stabilitate deplina, nu vor sa simta nesiguranta atunci cand ruleaza cu transpaletii, carucioarele etc.

Pentru ca suprafetele pe care diversele echipamente si dispozitive ruleaza pot fi alunecoase, accidentate, cu denivelari, plane, line si asa mai departe, rotile trebuie sa fie adaptate in conformitate cu mediul respectiv. Numai un producator care respecta criteriul mobilitatii va oferi publicului ceea ce are nevoie.

  • Deplasarea excelenta

Poate fi vorba despre o varietate de tipuri de roti. Fiecare se poate orienta pe tente.com/en-ro dupa modelul necesar. Pe site vor gasi roti pivotante, ideale pentru mobilitatea pluridirectionala, cele pentru o deplasare rectinilie optima. Un lucru este cert si anume ca fiecare sarcina trebuie sa fie transportata in anumite conditii, iar expertii Tente s-au adaptat in permanenta la necesitati, oferind solutii pliate pe fiecare nevoie.

  • Elemente de protectie

Sigur ca nu este suficient a dota echipamentele cu roti calitative, acestea trebuie sa fie de asemenea si complexe. Spre exemplu, in functie de mediul in care ruleaza, acestea trebuie sa dispuna de protectii speciale. Sunt modele care pot oferi randament optim doar in anumite conditii. Sunt si cele care sunt fabricate special pentru conditiile dificile, care implica factori ca umiditatea in exces, praful, mediile corozive, sarcinile agabaritice si chiar temperaturile extreme.

Nu in cele din urma, anumite medii necesita dotarea echipamentelor cu role silentioase. Nu este suficienta in cazul acestora deplasarea optima, ci si in liniste. Zgomotele pot deranja pacientii, spre exemplu, in cadrul spitalelor. Pentru fiecare situatie care se impune, identificarea rotilor si a rolelor potrivite devine o misiune dificil de atins atunci cand nu exista cunostintele despre o societate precum Tente. Cei interesati poti gasi solutiile potrivite pentru fiecare situatie in cadrul site-ului mentionat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea