Stiinta & Tehnologie

Calitate audio de milioane cu Sony Ericsson W980i

Utilitatea unui telefon cu MP3-player integrat nu mai este dezbatuta de nimeni. Nu degeaba Sony Ericsson a realizat o dedicata acestor telefoane, adica Walkman.

Noul model de numeste W980i si are integrat un transmitator FM, componenta care face posibila ascultarea muzicii la orice sistem audio care dispune la randului lui de un receptor radio FM. Evident, utilitatea maxima a acestei func]ii este pentru conducatorii auto care pot folosi sistemul audio al masinii pentru redarea melodiilor stocate pe telefon. Noul model poate sa stocheze pana la 8000 de melodii pe memoria de 8GB.

Functiile si TrackID sunt nelipsite, iar din luna mai, compania intentioneaza sa lanseze un serviciu de download de muzica prin care utilizatorii vor avea acces la peste 5 milioane de melodii, astfel iar TrackID va fi complet integrata sistemului de download, facandu-l pe acesta mai functionabil ca oricand.

De obicei trebuie sa deschizi telefonul pentru a umbla in meniurile walkman-ului. Dar acum nu mai e nevoie de acest "efort" deoarece functiile lui sunt afisate pe ecranul exterior al telefonului.

Chit ca este un Walkman, W980i-ul vine cu niste caracteristici care il scot in evidenta: ecran de 2,2 inchi, conectivitate GPRS si HSDPA, memorie interna de 8 GB, doua camere foto una de 3.15 MP si una VGA pentru videoconferinte .

Alte doua trasaturi ale acestui telefon sunt conectivitatea USB, care practic transforma telefonul intr-un memory stick pe care sa stochezi 8 GB de date si transferabile prin USB si compatibilitate cu Microsoft ActiveSync, prin care se pot sincroniza mailurile si agenda.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea