Stiinta & Tehnologie

#electronice #magazin online #c-shop

C-Shop, magazinul online cu cele mai noi produse electronice

Activ System International a lansat c-shop.ro, un magazin online care pune la dispozitia utilizatorilor prin intermediul unei platforme performante de e-commerce .

Noul magazin are cele mai noi produse electronice, jocuri, calculatoare, dar si cadouri inedite la preturi foarte bune.

Criza nu deranjeaza

In plin moment de criza, compania Activ System International vine in sprijinul clientilor sai cu o solutie e-commerce care ii ajuta sa economiseasca timp si bani. Pe rafturile virtuale ale magazinului c-shop .ro se gasesc calculatoare, laptopuri , jocuri, telefoane mobile, periferice, software, echipamente foto -video, electronice.

In afara de electronice, clientul gaseste si cadouri: ceasuri, binocluri, imbracaminte si accesorii de pescuit si vanatoare. Clientii nehotarati sau cei care au nevoie de sfatul unui specialist gasesc pe c- shop .ro manuale de utilizare pentru aproape toate obiectele comercializate, si doua numere de telefon la care pot suna pentru detalii suplimentare.

Prin comanda

Produsele de pe c-shop.ro pot fi comandate rapid, online, telefonic sau prin e-mail. Clientul isi alege produsul, il pune in cos, completeaza datele de facturare, alege modul de plata si de livrare si in cateva zile va primi produsul achizitionat la adresa indicata de el.

In plus, prin crearea unui cont de utilizator, clientii c-shop.ro isi pot face o lista cu obiecte pe care doresc sa le cumpere, isi pot verifica istoricul comenzilor anterioare si primesc saptamina saptaminal un newsletter cu cele mai proaspete produse si reduceri.

C-shop.ro
are in fiecare zi oferte speciale la produsele cele mai populare. Mai mult, clientii care platesc comanda cu orice tip de card emis de Millennium Bank sau FinGroup (cardurile Fill&Go Credit si Beauty Made Easy)  beneficiaza de o reducere suplimentara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea