Stiinta & Tehnologie

Bugdom 2 a fost anuntat pentru iPhone

Pangea Software, unul din dezvoltatorii americani de continut pentru telefoanele mobile a anuntat jocul Bugdom 2 pentru iPhone.

Titlul original este un joc casual pentru dispozitivele Mac. Totodata, jocul va fi disponibil si pentru iPod Touch .

Lacusta in actiune

Bugdom 2 este primul joc original in 3D care va fi lansat pentru iPhone. Totodata, aceasta va fi un joc de aventrura si actiune.

Eroul din Bugdom este Skip, o lacusta care trebuie sa se lupte cu gandaci, muste, broaste si multe alte creaturi de acest gen. Lupta se duce pentru ca Skip sa isi poata recupera rucsacul din mainile lui Bully Bee, albina.

Jucatorul va trebui sa inceapa o serie de misiuni pentru al gasi pe Bully Bee. Totodata, utilizatorul are la dispoztie toata gradina si toata casa in care traieste, tevile de scurgere si va putea sa ia parte chiar si la misiuni de bombardament cu avionul.

Pangea castigatorii

Pangea Software nu sunt niste necunoscuti in industria de telefoane mobile, ei fiind creatorii unuia din cele mai de succes jocuri pentru iPhone, titlul Enigmo care a castigat si premiul Best iPhone Game in cadrul show-ului WWDC 2008.

"Bugdom 2 arata foarte bine pe iPhone. Are grafica foarte colorata, iar jocul este intuitiv, usor de invatat si plin de actiune, asa ca utilizatorii nu se vor plictisi", a declarat Brian Greenstone, presedintele companiei Pangea Software.

Bugdom 2 se va lansa pe plan mondial in decursul lunii septembrie a acestui an. Jocul va fi dinsponibil pentru download atat pe site-ul oficial al celor de la Pangea Software cat si in magazinul online de aplicatii Apple, App Store .

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea