Stiinta & Tehnologie

Bmw M6 modificat de G-Power

Daca cei 507 CP ai unui Bmw M6 decapotabil nu vi se par suficienti atunci puteti apela cu incredere la firma de tuning G-Power . Acestia va pot mari performantele masinii prin montarea unor bi-compresoare turbo pe motorul de 5.0 litri V10 acesta ajungand pana la 635 CP.

Galerie foto cu Bmw M6 G-Power 

Cei de la G-Power folosesc compresoare de tipul ASA T1-12 ce ofera modelului M6 abilitati exceptionale precum acceleratie de la 0 -100 km/h in 4.6 secunde, 0 -200 km/h in 11.9 secunde si 0 – 300 km/h in 34.5 secunde. Trebuie mentionat ca viteza maxima a modelului de serie (250 km/h) a fost extinsa acum la 320 km/h.

Modificarile aduse caroseriei constau intr-un nou spoiler fata care, la cerere, poate fi realizat din fibra de carbon, marirea gurilor de aerisire cat si a difuzoarelor de aer din partea din spate. G-Power a adus imbunatatiri si sistemului de franare echipand masina cu discuri de frana mai mari. Noul M6 modificat primeste si jenti de aliaj usor Silverston de 21 inch.

Noul Bmw M6 realizat de G-Power poate ajunge in garajul dumneavoastra in schimbul a 183.000 euro.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea