Stiinta & Tehnologie

#m1 #super sportiva #lansare #supercar #bmw

Bmw lanseaza o noua supermasina

Dupa cum au afirmat oficialii BMW, producatorul german lucreaza la dezvoltarea unei masini super sportive si in acelasi timp foarte prietenoasa cu mediul inconjurator.

Acest model este realizat de BMW pentru a concura cu Audi R8 si viitorul Mercedes-Benz SLC. Modelul va fi construit pe o platforma tehnica din materiale usoare si va dispune de ultimele tehnologii .

Galerie foto cu supercar-ul de la BMW 

Masina va dispune de un motor amplasat central de 3.0 litri, o versiune imbunatatita a motorului deja existent pe gama BMW si sa se renunte la uriasele V8 sau V10 ce echipeaza modelele din clasa M.

Noul supercar va fi echipata cu tehnologii si echipamente pentru reducerea consumului de carburant , cum ar fi injectia directa, regenerarea energiei rezultate din franare, sistem start/stop care opreste motorul in timpul ambuteiajelor.

Potrivit unor surse citate de Worldcarfans.com, designul noii supermasini reprezinta echivalentul unui M1 adaptat zilelor noastre.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea