Stiinta & Tehnologie

#roadster #bmw lansare z4

BMW lanseaza noua generatie Z4, in Romania

BMW Group Romania va lansa noua generatie a modelului Z4 in primul trimestru al anului 2009, iar preturile urmeaza sa fie comunicate in apropierea momentului introducerii pe piata.

In ianuarie 2009 masina va fi prezentata in premiera mondiala la Salonul auto de la Detroit, informeaza Mediafax.

Noul Z4 este primul roadster (masina decapotabila cu doua locuri - n. r " title="r">r .) BMW cu un hardtop (acoperis dur - n.r.) retractabil. Noua generatie a Z4 va inlocui doua modele - BMW Z4 Roadster si BMW Z4 Coupe.

Hardtop-ul din doua piese, retractabil electrohidraulic, are carcasa din aluminiu si se deschide sau inchide complet in 20 de secunde.


Z4 va avea trei motoare pe benzina cu sase cilindri dispusi in linie, cu puteri cuprinse intre 204 Cai Putere (CP) si 306 CP.

La noua generatie Z4, BMW inaugureaza utilizarea sistemului iDrive pe un roadster al marcii. Noua generatie BMW iDrive cuprinde un controller optimizat din punct de vedere ergonomic pentru selectia si controlul functiilor prin rasucirea, apasarea sau bascularea controllerului.

Cititi continuarea pe Ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea