Stiinta & Tehnologie

#ecran #microsd #browser #BlackBerry Z10 #caracteristici

Specificatiile BlackBerry Z10 ies la iveala

In timp ce RIM incearca sa pastreze secrete specificatiile BlackBerry Z10, partile componente ale noului smartphone ofera detalii importante despre functionalitatea sa. Afla care sunt specificatiile confirmate ale lui BlackBerry Z10.

Partile componente ale noului BlackBerry Z10 confirma faptul ca smartphone-ul RIM asteptat la finalul lunii ianuarie va avea un ecran de 4,3 inci.

Noul BlackBerry Z10 are integrat si un slot pentru card microSD, iar pozitia diferita a slotului SIM indica faptul ca telefonul ar putea fi disponibil in mai multe variante pentru operatori telecom diferiti.

Speculatiile despre BlackBerry Z10 includ si o carcasa asemanatoare cu cea a Samsung Galaxy S3, alaturi de un browser rapid, compatibil cu Flash.

Traditia RIM de a crea telefoane pentru segmentul business va fi continuata printr-o optiune care permite setarea telefonului BlackBerry Z10 cu profiluri diferite pentru serviciu si pentru uz personal, potrivit Yoda.ro.




Sursa foto: Geeky-gadgets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea