Stiinta & Tehnologie

#onyx #bld 9700 #blackberry

BlackBerry Bold 9700 a fost anuntat oficial

Compania producatoarea de telefoane mobile Research in Motion anunta lansarea oficiala in Statele Unite ale Americii a modelului BlackBerry Bold 9700 .

Noul telefon mobil a fost pentru prima data vazut online in primavara lui 2009 si a purtat numele de cod Onyx .

Specificatii tehnice

Terminalul este un model tri-band pentru retelele UMTS/HSDPA si quad -band pentru cele GSM, GPRS si EDGE. Acesta are o memorie flash de 256 MB si vine la pachet cu un card microSD de 2 GB. Telefonul dispune de un ecran 2,44 inch cu rezolutia HVGA+ de 480 x 360 px.

BlackBerry Onyx dispune de trackball, tastatura QWERTY fizica completa, slot pentru mufa standard de 3,5 mm si vine dotat cu un procesor de 624 MHz. Terminalul masoara 109 x 60 x 14,1 mm si cantareste 122 de grame si dispune de conectivitate Wi-Fi, receptor GPS si Bluetooth. Camera foto din dotare este destul de modesta, de doar 3,2 MP, dar are autofocus, flash, zoom variabil si posibilitatea de a face capturi video. Indiferent de reteau operatorului in care se vor lansa, terminalele vor avea acces la BlackBerry App World.

Alte detalii

Noul BlackBerry Bold 9700 se va lansa mai intai in Statele Unite ale Americii prin operatorii de telefonie mobile AT&T si T-Mobile, iar doritorii vor putea sa il achizitioneze din luna noiembrie 2009 la pretul de 199,99 USD la abonament.

Este posibil ca terminalul sa se lanseze si pe piata din Europa, initial modelul fiind reperat pe site-ul oficial al operatorului T-Mobile din Germania. In prezent nu se stie care va fi pretul telefonului in Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea