Stiinta & Tehnologie

#smartphone #blackberry #rim # bbx

Blackberry ar putea lansa in 2012 primul telefon cu BBX

Primul smartphone al cu BBX, care are nume de cod BlackBerry London, ar putea fi lansat de companie in al treilea trimestru al anului viitor, potrivit bgr.com.

Primul telefon cu sistem de operare al celor de la RIM iese din conceptul de design cu care ne-a obisnuit compania. Telefonul, care ar putea avea un ecran multitouch de 3,7 inci (fara ) se apropie mai mult ca aspect de modelul Blackberry Porsche, lansat recent de RIM.

Din ce se speculeaza pana acum, terminalul ar trebui sa fie dotat cu un procesor dual-core TI OMAP, cu o viteza de 1,5 GHz, un GB RAM, 16GB spatiu intern de stocare si o camera foto de 8 MP (plus una frontala de 2 MP).

Potrivit sursei citate noul Blackberry London, care ar trebui sa fie primul cu un alt sistem de operare decat BB OS, ar trebui sa aiba un design si mai subtire decat iPhone 4S. Ramane sa vedem daca RIM confirma nu existenta Blackberry London si daca fotografia "scapata" pe internet nu este cumva doar o .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea