Stiinta & Tehnologie

Beijing 2008 si Sonic at the Olympic Games disponibile

Cu ceva vreme in urma anuntam intentia celor de la SEGA de lansare a doua jocuri cu tente olimpice, special create pentru aceste evemiment sportiv.

Iata ca lansarea promisa de compania japoneza a avut loc, acestia anuntand in sfarsit ca Beijing 2008 si Sonic at the Olympic Games sunt disponibile... dar pentru moment numai in America de Nord.

Beijing 2008

Sa ne oprim putin asupra acestui joc. Asa cum ne putem astepta, Beijing 2008 este jocul oficial al Olimpiadei. Acesta este un SIM, adica simulare , iar utilizatorul are posibilitatea sa concureze in jocurile olimpice ca reprezentant al unei dintre cele 32 de tari prezente la competitie.

Ai posibilitatea sa alegi intre doua moduri de joc, Quick Start si Go for the Gold, cel din urma cerand jucatorului sa reuseasca castigarea a cat mai multe medalii olimpice in cat mai multe categorii. Te vei avanta in curse de 100 sau 200 de metri, freestyle, ping-pong sau aruncarea cu greutatea.

Sonic at the Olympic Games

Iata ca in acest joc Sonic se intoarce. Sonic este unul dintre cele mai indragite personaje de jocuri pe consola care s-a nascut in 23 iunie 1991 si a devenit foarte repede mascota SEGA care rivaliza cu Mario, reprezentantul celor de la Nintendo. Acum acesta va trebui sa concureze in Olimpiada de la Beijing.

Mai mult decat atat, jucatorul va intalni toata "Echipa Sonic", alcatuita din Amy, Tails, Knuckles si Sonic care vor avea de lucru incercand sa treaca de probe de alergat la 1500 m sau triplu salt pentru a ajunge in finala.

Asa cum am spus si mai devreme jocurile sunt disponibile pentru moment doar in America de Nord, cei interesati trebuind sa plateasca suma de 7,99 dolari la descarcarea jocului de pe site-ul oficiala SEGA.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea