Stiinta & Tehnologie

Beer Pong, un nou joc pentru iPhone

Jocul sta la baza unui alt titlu care a avut cel mai mare numar de descarcari din istoria magazinului virtual Apple, Beer Bounce (Quarters).

Beer Pong - BPONG 2009 Edition va fi disponibil pentru iPhone si dispozitivele Apple iPod Touch .

Ingrediente de succes

Cei care lanseaza jocul sunt Publisher X, companie independenta de distributie de software pentru dispozitivele mobile. Beer Pong mai este inspirat din World Series of Beer Pong (WSOBP), Campionatul Mondial de Pong de bere.

Elementele principale ale acestei lansari sunt, berea, iPhone-ul si jocurile pentru acest dispozitiv. Publisher X, impreuna cu CodeGlue, un studio independent dezvoltator de jocuri pentru dispozitivele mobile din Olanda au facut echipa si au scos pe piata jocul Beer Pong - BPONG 2009 Edition.

"Urmand succesul pe care Beer Bounce (Quarters) l-a avut nu ne-a fost greau sa lucram si sa scoatem pe piata in timp record un nou titlu. Dupa lansarea lui Beer Bounce am primit multe e-mail-uri de la fani care cereau realizarea jocului Beer Pong. In cele din urma ne-am conformat", a declarat Doug Kennedy, co-fondatorul companiei Publisher X.

Cum se joaca?

Beer Pong este mai mult o competitie de baut decat una sportiva. In unele zone, acest joc se mai numeste si Beruit si este des practicat de studentii din campusurile americane.

"Acest gen de jocuri sunt foarte apreciate si este foarte competitiv chiar daca nu este implicat alcoolul", a mai declarat Doug Kennedy.

O partida de Beer Pong se desfasoara intre doi jucatori care arunca mingi de ping pong de-a lungul unei mese. Mingea unui jucator trebuie sa ajunga in paharele de bere, partial umplute, ale celuilat. Numarul paharelor puse in joc sunt zece. Jocul continua cu mai multi jucatori pana cand toate paharele sunt eliminate.

Jocul va fi disponibil pentru download la sfarsitul anului 2008 in magazinul online Apple, App Store. Producatorii nu au anuntat inca pretul lui Beer Pong.

Demonstratie de Beer Pong, a unui expert in materie



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea