Stiinta & Tehnologie

#back to school #lenovo #laptop

Back to school: De ce au nevoie elevii si studentii de un laptop Lenovo nou?

Cel mai important motiv pentru care un elev ar trebui sa aiba un laptop tine de activitatile scolare legate de Internet si studiu. Programele scolare si universitare impun uneori elevilor si studentilor sa fie in permanenta miscare. Prin urmare, este util pentru ei sa poate lucra pe un laptop Lenovo portabil, cu care sa se poata conecta la Internet, oriunde si oricand. Majoritatea universitatilor ofera internet wireless gratuit in tot campusul, ceea ce face ca aici sa existe o comunitate foarte prietenoasa pentru utilizarea laptopului. In functie de anumite domenii de studii, la unele clase mai mari, la liceu sau la facultate, studentii pot folosi laptopul la cursuri si seminarii.

Laptop Lenovo V330-15IKB (Procesor Intel Core i7-8550U (8M Cache, up to 4.00 GHz), Kaby Lake R, 15.6"FHD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon 530 @2GB, FPR, Gri) = 2798 lei

2. Pentru a tine legatura cu profesorii si colegii

De multe ori, studentii pleaca de langa familie pentru a merge la camin. Cand se intampla acest lucru, ei vor dori sa tina cat mai stransa legatura cu familia, iar din acest punct de vedere un laptop Lenovo este exact ceea ce au ei nevoie. Construite cu o camera web si cu microfon, cele mai multe laptopuri permit studentilor sa vorbeasca pe Skype sau pe facebook cu familia si prietenii de acasa, cu colegii si uneori chiar cu profesorii.

3. Pentru confort si stil

Laptopurile sunt la moda. Sunt elegante, subtiri si foarte placute. Sunt usoare si foarte portabile. Au o durata de viata lunga a bateriei si utilizeaza mai putina energie decat un calculator desktop. Prin urmare, elevii si studentii nu vor trebui sa se ingrijoreze cu privire la cabluri, conexiuni si facturi scumpe la energie. Exista, de asemenea, genti de laptop speciale sau rucsacuri ce asigura protectie pentru laptop.

Laptop Lenovo V130 IKB (Procesor Intel® Core i5 7200U (3M Cache, up to 3.10 GHz), Kaby Lake, 15.6" FHD, 4GB 500GB HDD @5400RPM, Intel® HD Graphics 620, Gri) = 2399 lei

4. Ieftine si accesibile

In ultimii 5 ani preturile laptopurilor au scazut simtitor pentru ca tehnologia a avansat mult. Acest lucru face ca achizitia unui laptop sa nu mai fie un lux si o adevarata necesitate. Uneori mai ieftin sau la pret similar cu un desktop avand aceeasi configuratie, un laptop are avantajul de a fi mai confortabil, mai comod si mai calitativ.

Laptop Lenovo V130 IKB (Procesor Intel Core i3 7020U (3M Cache, up to 2.30 GHz), Kaby Lake, 15.6" FHD, 4GB DDR4, 1TB HDD, Radeon 530 2GB, No OS Gri) = 1498 lei

Pe un laptop, un elev sau un student, isi poate stoca muzica, filme poze si documente. Laptopurile pot fi utilizare pentru scoala, dar si pentru divertisment si relaxare. Laptopurile au multe functii si ofera utilizatorului spatiu de stocare mare, oferind parintilor si elevilor sau studentilor o oportunitate excelenta.

La evoMAG campania Back To School iti aduce reduceri de pana la -60%. Vino sa afli cele mai mici preturi pentru laptop lenovo ideapad, lenovo thinkpad, ultrabook lenovo si laptopuri cu tastatura iluminata etc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea