Stiinta & Tehnologie

#ups centrala termica #ups #centrala termica

Avantajele folosirii unui UPS Centrala Termica

Indiferent daca detineti o afacere mai mica sau mai mare sau locuiti in zone in care intreruperile curentului electric au loc frecvent, veti avea nevoie de protectie suplimentara. O sursa de alimentare neintreruptibila sau, pe scurt, un UPS centrala, mai este cunoscut si sub denumirea de baterie de rezerva. Aceasta sursa ofera energie de rezerva atunci cand sursa de curent obisnuita esueaza sau tensiunea scade la un nivel inacceptabil. O sursa UPS comuta la alimentarea cu curent continuu si apoi il transforma in curent alternativ pentru a rula echipamentul conectat.

 

Pe piata exista mai multe modele de UPS-uri. Un UPS de rezerva mai este denumit si "UPS offline" si este cel mai des intalnit tip de UPS. Acesta trage curentul de la priza de curent alternativ si trece la baterie in cateva milisecunde dupa ce a detectat o intrerupere a alimentarii. O sursa neintreruptibila offline este utilizat in domeniul IT, telecomunicatii, pentru consumatori cu surse in comutatie si aplicatii cu grad scazut de sensibilitate.

UPS-ul Line Interactive "interactioneaza" cu linia de alimentare AC pentru a uniformiza formele de unda si pentru a corecta cresterea si caderea tensiunii. Ele redau tensiunea de intrare pe iesire, cu mici modificari sau filtrari. Acestea pot fi cu sinus modificat si sunt acceptate de consumatori cu sursa in comutatie precum computerele sau cu sinus pur ce pot alimenta orice consumator.

UPS-ul online este cel mai avansat deoarece are grad de protectie foarte ridicat. Invertorul ofera in permanenta energie curata de la baterie, iar echipamentele pe care le alimenteaza sunt protejate de variatiile si perturbatiile existente in reteaua electrica.

Un UPS centrale termice, nu numai ca va va proteja in eventualitatea unei caderi de tensiune, in acelasi timp va uniformiza si regla puterea atunci cand este necesar. Unele electronice si electrocasnice necesita un flux constant de energie; prin intermediul unui UPS pentru centale termice, ne asiguram ca nu vor mai exista intreruperi in furnizarea de curent.

O sursa neintreruptibila pentru centrale termice are in acelasi timp functie de AVR. Un AVR sau un regulator automat de tensiune este un dispozitiv hardware folosit pentru a mentine o tensiune normala la dispozitivele electronice. Un UP pentru centrale termice ofera in general mai multe iesiri, permitandu-va sa mentineti energia de back-up la mai mult de un dispozitiv si sa includeti si prize suplimentare pentru protectie la supratensiune.

Un UPS centrala termica pe lemne furnizeaza suficienta energie pentru ca centrala sa se inchida in mod corespunzator sau sa ramana functionala in timpul intreruperii electricitatii. In timpul unei pane de curent acesta trece in modul baterie asigurandu-se astfel ca echipamentul conectat este protejat.

Daca sunteti in cautarea unui UPS pentru centrala pe lemne, cele mai eficiente modele sunt cele produse de Strong Euro Power. O sursa centrala lemne Strong Euro Power are grad de protectie foarte ridicat si durata de viata extinsa. In plus, nu sunt zgomotoase si au costuri reduse. Magazinul online 1CCTV.ro va pune la dispozitie gama Strong Euro Power. Asadar puteti achizitiona chiar acum un UPS centrala termica pret incredibil de mic, iar fluctuatiile de tensiune nu vor mai crea niciun fel de probleme.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea