Stiinta & Tehnologie

#Automobile Kia # Leasing Automobile #costuri reduse

Automobile Kia de vanzare prin Leasing Automobile – Fiabilitate si costuri reduse

 

Daca va doriti o masina de oras cu un design prietenos, dar stilat, sigura, performanta si cu un consum scazut, automobilele Kia reprezinta o alegere perfecta. De unde le puteti achizitiona la un pret accesibil? Leasing Automobile va intampina cu o gama variata de masini Kia de vanzare rulate, aflate in stare optima atat din punct de vedere tehnic si functional, cat si estetic. In plus, acestea sunt testate si verificate de catre mecanici cu experienta, ceea ce va ofera garantia unei investitii pe termen lung.

Ce fel de modele Kia rulate puteti achizitiona?

In primul rand, trebuie sa stiti ca alegerea clientului nu se rezuma la masinile aflate pe stocul reprezentantei auto. Altfel spus, indiferent de modlelul Kia pe care il doriti, Leasing Automobile il poate aduce pentru dumenavoastra prin comanda, la preturi la fel de avantajoase. In ceea ce priveste modelel disponibile, puteti alege dintre:

  • Kia Ceed – o masina deosebit de fiabila, cu un consum mic de carburant, adaptat si conceptut special nevoilor de zi cu zi. Unul dintre automobilele Kia Ceed disponibil pe stoc este adus din Germania, este fabricat in 2014 si are motor Diesel, dar si un rulaj efectiv de 107 000 km;
  • Kia Optima – aceasta berlina este foarte usor de condus si se remarca printr-un design modern, ce nu va trece neobservat. Modelul este prevazut cu un motor hibrid si are o putere de 190 cp, ceea ce inseamna ca veti ajunge intr-un timp foarte scurt acolo und eaveti nevoie. Masina este adusa din Germania, nu are defecte ascunse si are un rulaj real de 161 000 km;

In afara de aceste doua modele, clientii pot opta pentru Kia Sportage sau Kia Sorento, aflate de asemenea intr-o stare excelenta de functionare. Acestea pot fi vazute si testate in parcul auto Leasing Automobile, unde specialistii va asteapta cu toate informatiile necesare.

Date generale despre constructorul auto Kia

Kia sau Kia Motors Company, asa cmum este denumirea completa a companiei, este un producator de masini din Coreea de Sud. Compania a fost fondata in 1944, astfel ca aceasta se afla printre cei mai vechi producatori de masini. La fel ca si restul companiilor auto, Kia a tinut pasul cu era tehnologiei si a lansat numeroase modele de masini care au castigat aprecierea publicului. In plus, in ultimii ani, Kia a inregistrat un ritm mai alert de crestere, devenind sponsor principal al "Australian Open" si "Davis Cup" in lumea de tenisului.

LeasingAutomobile.ro - Cele mai ieftine masini Kia de vanzare

Daca sunteti in cautarea unei masini Kia, dar nu aveti suma necesara achizitionarii unui autoturism nou, Leasing Automobile reprezinta cea mai buna solutie pentru dumenavoastra. De aici puteti pleca la volanul unei masini Kia de vanzare rulate, pe care o puteti gasi fie pe stoc, fie pe comanda. In plus, specialistii de aici va stau la dispozitie cu toate datele tehnice necesare, precum si informatii despre sistemele de finanatare, pentru a putea lua cea mai buna decizie.

Informatii supliementare puteti gasi accesand www.leasingautomobile.ro sau la urmatoarele date de contact:

Showroom Galati: Blv. George Cosbuc nr. 138

Tel: 0741 41 44 88

E-mail: office@leasingautomobile.ro

Showroom Arad: Calea Timisorii nr. 142

Tel: 0741 41 44 66

E-mail: officearad@leasingautomobile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea