Stiinta & Tehnologie

# reparatii cutii automate #gearbox

Automatic Gearbox Srl - peste 20 de ani de experienta in reparatii cutii automate

Autoturismele care functioneaza pe baza cutiei automate de viteze se regasesc in majoritatea brand-urilor producatoare de autoturisme. De asemenea, soferii interesati sa conduca astfel de autoturisme trebuie sa stie ca la ora actuala pe langa posibilitatea de a cumpara un autoturism nou-nout care functioneaza pe cutie de viteze automata, au la indemana si optiunea unui astfel de autoturism rulat.

Este important de mentionat acest lucru pentru ca o masina pe cutie automata de viteze inseamna si costuri ceva mai mari comparativ cu acele modele pe cutie manuala de viteze, indiferent daca vorbim despre masinile noi sau despre cele second hand. Pe de alta parte foarte multi soferi sunt tot mai tentati sa devina posesorii unui autoturism pe cutie automata de viteze datorita avantajelor pe care o astfel de cutie de viteze le ofera. Putem mentiona printre avantajele unei astfel de cutii de viteze faptul ca pedala de ambreiaj lipseste si din acest punct de vedere soferul are o mai mare libertate de miscare.

De asemenea soferul poate sa fie mult mai confortabil atunci cand este la volanul masinii si poate tine ambele maini pe volan. Tot ca urmare a absentei pedalei de ambreiaj vorbim si despre economii importante, economii date de costurile cu reparatiile la ambreiajul autoturismelor pe cutie manuala de viteze. Fiabilitatea foarte ridicata a cutiei automate de viteze este de asemenea printre avantajele pentru care tot mai multi soferi cauta astfel de autoturisme.

 Desi aceste autoturisme sunt foarte fiabile, atunci cand vorbim despre eventuale defectiuni la cutia de viteze lucrurile sunt mult mai complicate. Necesitatea unor mecanici specializati in reparatii cutii automate este obligatorie si din acest punct de vedere orice sofer care conduce un autoturism pe cutie automata trebuie sa fie informat cu privire la acele service-uri auto care ofera astfel de servicii.

Cu toate ca poti apela la persoane neautorizate care sa te ajute cu rezolvarea unor defectiuni la cutia de viteze, trebuie sa stii ca orice astfel de interventie poate duce la avarierea mai serioasa a cutiei de viteze sau chiar la distrugerea acesteia. Iar un astfel de deznodamant inseamna fara niciun dubiu costuri mult mai mari decat orice reparatie la cutia automata de viteze a unui autoturism.

 Numarul de service-uri auto este foarte mare in orice oras din tara si fara doar si poate ca orice sofer a remarcat acest lucru. Insa nu oricare dintre aceste unitati de service auto poate sa ofere servicii de calitate si la standarde ridicate atunci cand vine vorba despre reparatii cutii automate. Datorita complexitatii acestor cutii de viteze trebuie ca si mecanicii care lucreaza in astfel de service-uri auto sa aiba calificarea si experienta de a identifica si de a remedia problemele la cutiile automate de viteze.

 SC Automatic Gearbox SRL este o unitate de service auto din Bucuresti care aduce inaintea soferilor care sunt posesori de autoturisme pe cutie automata de viteze o gama completa de servicii pentru reparatii cutii automate. Aceasta echipa de mecanici are deja o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu si acest lucru reprezinta o importanta caracteristica pentru orice firma cu o foarte buna reputatie.

Atunci cand autoturismele pe cutii automate erau foarte rar intalnite pe drumurile din Romania, cei de la Automatic Gearbox au anticipat cresterea acestui tip de autoturisme pe piata auto din tara noastra. In consecinta au decis sa se specializeze in reparatii cutii automate si pentru acest lucru au urmat cursuri de specializare in Germania si Olanda. In urma acestor cursuri de specializare orice autoturism pe cutie automata de viteze este pe maini sigure atunci cand un sofer alege sa apeleze la serviciile acestui service auto din Bucuresti.

Pe langa calificarea in cutii automate si experienta in acest domeniu, cei de la Automatic Gearbox propun tuturor soferilor si cele mai avantajoase conditii de pe piata de astfel de servicii. In acest sens serviciile de diagnoza sunt gratuite si nu necesita o programare in prealabil. De asemenea, pentru a reduce costurile cu reparatiile cutiilor automate se incearca in primul rand reconditionarea pieselor uzate si doar daca acest lucru nu este posibil se trece la inlocuirea lor cu unele piese originale si noi. Toate informatiile cu privire la serviciile prestate sunt disponibile pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea