Stiinta & Tehnologie

Audi va produce TT Clubsport Quattro

Va mai aduceti aminte de conceptul TT Clubsport Quattro de la Audi. Initial prototipul a fost prezentat in 2007 doar in ideea ca este o reprezentare a liniilor viitoare de design ale Audi. Acum se pare ca exista un exemplar de pre-productie gata, care a iesit la lumina pe pista de teste. Din descrierile celor prezenti cu aparatul de fotografiat la fata loculi, Clubsport Quattro este dotat cu jante de 20 de inch si nu are nici urma de plafon.

Daca sub capota se afla propulsorul de 2.0 litri TFSI, atunci acesta este tunat pentru a scoate nu mai putin de 300 de CP - cu 40 mai mult decat in cazul modelului S3. Stim ca modelul este Quattro, astfel transmisia are sanse mari sa fie una S-tronic in 6 trepte.

Toate aceste amanunte de mai sus ofera imaginea unui TT exclusivist, de serie limitata, usor de vandut in Californai sau pe Coasta de Azur . TT Clubsport Quattro poate fi doar o arma de marketing a celor de la Audi, dar una scumpa pentru toti cei implicati: producator si cienti.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea