Stiinta & Tehnologie

Audi S3 Sportback - lansat oficial

Audi a dezvaluit in cursul zilei de ieri, impreuna cu modelul A3 cu facelift, si noul S3 Sportback , care se alatura acum fratelui cu trei usi S3. Noul sosit utilizeaza motorul turbo TFSI imbunatatit, cu sistem direct-injection, de 2.0 litri, care produce 265 CP si un cuplu de 350 Nm.

Caroseria modelului S3 Sportback a fost modificata si este ceva mai grea, incetinind astfel masina cu 0.1 secunde si ajungand de la 0 la 100 km/h in 5.8 secunde, fata de 5.7 secunde ale S3-ului cu trei usi. Totusi reuseste sa mentina aceeasi viteza de top ca fratele sau, respectiv cea de 250 km/h. Transmisia este manuala in sase trepte, in sistem 4x4.

S3 are jante de 18 inci, o suspensie coborata cu 25mm, blocuri optice xenon cu LED, o noua grila fata, o noua bara de protectie si un nou spoiler la haion. Interiorul are si el propriile sale imbunatatiri, scaune sportive cu piele Alcantara, pedale de aluminiu, faruri pe fond negru sau argintiu .

S3 Sportback va ajunge pe piata in aceasta vara, cu un pret de pornire de 20.350 de euro pentru Europa.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea