Stiinta & Tehnologie

Audi RS5 motorizat de Gallardo

Germanii de la Bmw au cam fortat mana concurentei oferita de Audi priun dezviltarea unei noi versiuni Seria 3 si, respectiv, M3.

Daca Audi A5 si S5 reusesc totusi sa tina pasul cu modelul Seria 3 , pentru varful de gama M3 nu reuseste sa ofere concurent. Astfel Audi si-a propus dezvoltarea unui model ce se va numi, cel mai probabil, RS5.

Modelul ar putea beneficia de puterea unui propulsor V10 de 5.0 litri ce dezvolta aproximativ 500 CP ce sunt transmisi de sistemul Quattro atat catre puntea fata cat si catre puntea spate. Acest propulsor ar putea proveni chiar de pe modelul Lamborghini Gallardo . Aceeasi motorizare ar putea ajunge si pe varianta de top a modelului sport R8.

Desi ar putea imparti acelasi motor cele doua modele sunt total diferite atat prin forma si pret, dar mai ales prin distributia diferita a greutatii pe cele doua punti. Astfel masinile se vor comporta diferit pe strazile orasului sau pe circuit.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea