Stiinta & Tehnologie

#lansare #romania #audi a7

Audi A7 a fost lansat si va ajunge in Romania la sfarsitul anului

Audi a lansat oficial aseara, la Munchen, modelul A7 Sportback. Compania germana spune ca aceasta masina incapsuleaza ce este mai bun din trei lumi: eleganta sportiva a unui coupe, confortul unui sedan si caracterul practic al unui break.

A7 este o masina mare, cu 4,97m lungime, 1,91 m latime si un ampatament de 2,91m. Este cu 4 cm mai joasa decat limuzina A8, iar in ceea ce priveste dimensiunea totala este cuprinsa intre generatiile actuale A6 si A8.

Greutatea este redusa prin folosirea in mare parte a aluminiului si a "otelurilor high-tech". Un A7 2WD, spre exemplu, cantareste 1.695 kg, ceea ce il face mai usor decat un Mercedes CLS . Portbagajul de 535 litri poate fi suplimentat pana la 1.390 de litri prin plierea scaunelor din spate.

La capitolul motorizari, se va putea alege dintre 4 motoare V6 cu injectie directa : 2 pe benzina (3.0 TFSI de 300CP si 2.8 FSI de 204 CP) si doua diesel (3.0 TDI de 245 CP si 3.0 TDI de 204 CP).

La interior vom gasi lux-ul specific de la Audi, care include piele fina , Alcantara, aluminiu si insertii din lemn de foarte buna calitate, finisaje de aluminiu pe butoanele rotative, volan cu patru spite imbracat in piele, frana de parcare electromecanica, un nou display si functii optionale climate-control/masaj pentru scaunele din fata.

Noul model este indreptat catre familiile cu copii si catre acei oameni cu aspiratii inalte si va concura cu Mercedes-Benz CLS si BMW Seria 5 GT. In ceea ce prives,te preturile, Audi A7 ajunge in reprezentantele europene in aceasta toamna cu un pret de baza de 51.600 de euro.

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea