Stiinta & Tehnologie

#audi #audi a5 #audi s5 cabrio

Audi a lansat oficial noile modele A5 si S5 Cabrio

Audi a dezvaluit, miercuri, noile A5 si S5 Cabrio, inainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Geneva.

Noile modele vor fi disponibile in Europa din primavara anului 2009 si vor inlocui varianta decapotabila a lui A4.

Competitorii principali sunt BMW Seria 3 Cabrio, Infiniti G37 Cabrio si Lexus IS 250C. Spre deosebire de competitie, Audi a ales un acoperis soft-top care se deschide in doar 15 secunde si se inchide la loc in 17 secunde.

Cinci motorizari vor fi disponibile de la lansare, trei pe benzina si doua diesel. Propulsoarele diesel sunt in configuratie V6 si au o cilindree de 2.7 respectiv 3.0 litri, livrand 190 respectiv 240 de cai putere. Motorul 2.0 TDI nu va fi disponibil pentru A5 sau S5 Cabrio.

Cele trei motorizari pe benzina constau in doua versiuni ale motorului TFSI de 2.0 litri, una de 180 cai putere, alta de 211 CP. Varful de gama va fi un motor V6 FSI de 3.2 litri, care dezvolta 265 CP.

Vor fi disponibile trei transmisii , cabrioletul fiind echipat stanard cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte. Optional, clientii pot alege intre o cutie de viteze multitronic sau una S-tronic cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Cititi continuarea in Ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea