Stiinta & Tehnologie

#ces 2009 #telefon mobil #android #asus eee

Asus vrea un telefon mobil Eee cu Android

asus doreste ca in anul 2009 sa lanseze cel putin un telefon mobil care sa ruleze sistemul de operare Android.

In acelasi timp taiwanezii vor sa dezvolte si un terminal sub brand-ul Asus Eee .

Cere este planu?


Se pare ca CEO-ul companiei, Johnny Shih a spus intr-un interviu dat in cadrul CES ca Asus planifica sa realizeze un terminal care ruleaz Android. Mai mult aceasta va avea player muzical, servicii GPS, va functiona ca un PDA si va avea suport TV.

Tot cei de la Asus au mai spus ca doresc sa duca platforma Andoid pe sistemele Asus Eee PC . Inca nu se stie cat de adevarate sunt zvonurile, dar daca un astfel de mobil ar ajunge pe piata si ar fi si ieftin, se prea poate ca Asus sa dea lovitura.

Se spera ca in cadrul CES 2009, compania sa dea mai multe detalii despre un terminal cu Android sub marca Eee.

Despre seria Asus Eee

Asus Eee a luat nastere cu o serie de laptopuri, o GAMA dezvoltata de compania taiwaneza care spre deosebire de alte componente scumpe ale ei sunt foarte ieftine.

Se poate discuta despre un arbore genealogic destul de vast, pentru ca numarul modelelor disponibile Eee PC a atins deja la zece, cu performante care variaza de la "anticul" Asus Eee PC 700 pana la aceste doua modele anuntate ieri.

Din pacate, se pare ca Asus a inceput sa lanseze o noua denumire pentru fiecare modificare minora la nivel hardware. In prezent compania taiwaneza si-a extins seria Eee si catre sistemele desktop.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea