Stiinta & Tehnologie

# asus padfone #telefon #asus #tableta #telefon tableta

Asus va lansa PadFone - telefonul tableta

Asus propune o noua viziune asupra dispozitivelor mobile odata cu anuntul lansarii pe piata, in februarie anul viitor, a PadFone-ului - o tableta care ascunde in ea, la propriu, si un telefon mobil inteligent. Potrivit Geek.com, produsul va deveni disponibil incepand cu luna februarie 2012 si este primul concept "combo" de acest fel.

PafFone-ul Asus este compus dintr-o pseudo - tableta PC si un smarthone. Spunem pseudo tableta pentru ca dispozitivul cu ecran de 10,1 inci nu functioneaza decat daca smartphone-ul este conectat prin intermediul dock-ului. Conceptul este destul de interesant pentru ca poti avea acces la acelasi continut (cel de pe telefon) pe un ecran mai mare.

Cu alte cuvinte, smartphone-ul este elementul principal de atractie la acest concept, in timp ce tableta are mai mult rol de monitor touchscreen. Din ce se stie pana acum, telefonul care poate fi transformat in tablet PC va avea un ecran de 4,3 inci, probabil un procesor de 1,2 GHz sau mai puternic, 1GB Ram si 8GB sau mai mult - spatiu de stocare si va rula Android 4.0 - Ice Cream Sandwich.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea