Stiinta & Tehnologie

#windows mobile #telefon mobil #smartphone #dpa #asus p565

Asus P565, cel mai rapid PDA

Modelul Asus P565 a aparut de curand pe site-ul oficial al producatorului si se lauda ca este cel mai rapid PDA de pe piata.

Rapiditatea acestui este data de procesorul de 800 MHz pe care terminalul il are integrat.

Specificatii tehnice


Asus P565 masoara 102 mm x 60,5 mm x 16 mm si cantareste 102 grame, are ecran tactil de 2,8 inch cu rezolutie de 280 x 640 pixeli si 65.000 de culori. Carcasa telefonului este confectionata din plastic lucios si piele sintetica de culoarea neagra.

Terminalul ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Mobile Professional versiunea 6.1 si dispune de interfata Glide, o interfata de utilizator cu reactie haptica .

Glide este versiunea Asus UI aseamanatoare cu cea de la HTC numita TouchFlo 3D sau cu cea a celor de la Samsung, TouchWiz.

Mai stie si altceva

Pentru ca este un PDA, modelul Asus P565 suporta atat mesaje SMS si MMS, cat si e-mail-uri. Vine cu Office Mobile incorporat si suporta formate Word (editor), Excel (editor), PowerPoint (viewer) si aplicatii ca Windows Live, MSN, Voice Commander sau Push Email (Exchange Server).

Telefonul are o camera foto de 3 megapixeli cu autofocus si posibilitatea de inregistrare video. Player-ul muzical incorporat suporta formate MP3, WMA, 3GP, AAC, si AAC+. Nu ii lipseste nici receptorul GPS si conectivitatea GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11b+g, USB versiunea 1.1 si Bluetooth 2.0 cu EDR.

In prezent nu se stie cand acest model va intra pe piata europeana si nici care este pretul lui. Se estimeaza ca Asus P565 se va lansa ori in preajma Craciunului ori la inceputul anului viitor.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea