Stiinta & Tehnologie

ASUS P526 cu functii GPS la CeBIT 2007

ASUS si-a lansat inca un " monstru " pe piata, o combinatie fatala intre PDA/telefon/GPS, care ar trebui sa sperie concurenta prezenta la CeBIT 2007.

Nu va lasati intimidati de P526 "Pegasus", deoarece este vorba de un terminal care nu face parte din numeroasa deja familie 3G. Departe de a fi Sfantul Graal al terminalelor mobile, P526 poate doar sa fie precursorul unei capodopere de la ASUS, evident cu 3G incorporat. Lasand la o parte acest defect , noul terminal nu dezamageste, avand conectivitate quad-band EDGE si WiFi.

O camera de 2 megapixeli isi face loc in ambalajul de 115 grame, iar P526 mai poseda si o rotita de scroll, pe partea dreapta. Cu ajutorul acesteia veti putea controla terminalul cu o singura mana. De mentionat este functia GPS prezenta sub forma chipsetului SiRFStar III si bineinteles vom opera pe Windows Mobile 6 Professional. La aceste categorii cu siguranta nu veti fi dezamagiti de cel mai nou membru al familiei ASUS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea