Stiinta & Tehnologie

Astraware lanseaza Hexic si Mozaki

Pentru pasionatii de jocuri pe telefon iata o veste buna, se lanseaza Hexic si Mozaki. Dar din pacate pentru unii, acestea vor fi disponibile doar pentru dispozitivele mobile care ruleaza Windows Mobile.

"Vinovatii" pentru cele doua jocuri sunt Astraware, o companie ce dezvolta si distribuie jocuri, care a fost infiintata in anul 1994. Printre cele mai cunoscute jocuri realizate de Astraware se numara Astraware Sudoku , Zap! 2000/2016 si Astraware Solitaire .

Si iata ca aceasta companie mai poate sa adauge inca doua jocuri la CV-ul ei alaturi de echipa de la Microsoft's Carbonated Games, care i-a ajutat sa le dezvolte pe cele doua.

Meet Hexic & Mozaki

Hexic este un puzzle facut de cunocutul Alexey Pajitnov, autorul Tetris -ului. Tehnica de joc al lui Hexic este simpla, utilizatorul trebuid sa aseze haxagonale colorate pentru a forma un rand sau coloana de trei sau mai multe bucati din aceasi culoare. Jocul se desfasoare pe trei moduri, Marathon, Timed si Survival.

Mozaki este un puzzle de strategie fabricat tot de Alexey Pajitnov. In acest joc, utilizatorul va trebuie sa conecteze mai multe bucati de aceasi culoare, folosind bucatile "trimise" de joc, incercand astfel sa creeze un sir neintrerupt colorat pentru a castiga un nivel. Modul Marathon este foarte simplu , dar in Timed Mode, jucatorul va avea destule provocari.

MSN Games Reloaded

"A fost o adevarata placere sa lucram cu Microsoft pentru aceste jocuri binecunoscute care fac parte din seria de jocuri al MSN Games. Totodata suntem fericiti ca noi suntem cei care distribuim jocurile", declara Howard Tomlinson, Director al departamentului de jocuri al Astraware.

"Este telul nostru sa furnizam flexibilitate utilizatorilor care doresc ca aceste jocuri sa existe pe dispozitivele lor mobile", completeaza Alfredo Patron, Director la Microsoft Mobile Communications Business din Europa.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea