Stiinta & Tehnologie

#apple #samsung #rim #lg #motorola #sanyo #at&t

Apple, Samsung, RIM, LG, Motorola, Sanyo si AT&T, dati in judecata

Trei dintre principalii dezvoltatori de telefoane mobile in lume, Samsung, LG si Motorola sunt dati in judecata de catre compania SmartPhone Technologies.

In cadrul aceluiasi proces, firma a mai dat in judecata pe Apple, Research in Motion (producatorul BlackBerry), Sanyo si operatorul de telefonie mobila AT&T.

Drepturi de autor


In ultima perioada procesele intre producatorii de telefoane mobile s-au intetit. Dupa ce la inceputul anului Nokia a dat in judecata Apple, compania americana le-a raspuns cu aceeasi moneda, ca de curand producatorul iPhone sa intre in conflict si cu cei de la HTC. Iata ca Apple si numai, Samsung, RIM, LG, Motorola, Sanyo si AT&T se afla in fata unei noi incercari, acestia fiind dati toti in judecata de SmartPhone Technologies, o companie din Texas care nu are nici macar o pagina web. Se pare ca toate companiile parate de SmartPhone Technologies au "furat" tehnologii.

Incepe procesul

Dosarul a fost inaint de catre reprezentantii SmartPhone Tehnologies catre U.S. District Court din Eastern District of Texas. Asa cum era de asteptat, compania asteapta despagubiri financiare substantiale din partea tuturor producatorilor.

Momentan nu se cunoaste pozitia Apple, Samsung, RIM, LG, Motorola, Sanyo sau AT&T. Reprezentantii SmartPhone Technologies au mai declarat ca au fost incalcate un numar mare de brevete, printre care tehnologii de sincronizare de e-mail, conectivitate Bluetooth si altele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea