Stiinta & Tehnologie

# teste Samsung Galaxy S4 #lansari #apple #modificari #iphone 5 #iPhone 5S

Apple renunta deja la iPhone 5?

Un articol publicat in The Wall Street Journal a dus la scaderea actiunilor Apple, pe baza informatiei ca producatorul a scazut cererea de componente pentru iPhone 5. Speculatiile includ si lansarea unui nou telefon, iPhone 5S sau iPhone 6, in urmatoarele luni.

Reducerea cererii ar putea avea si alte cauze, inclusiv faptul ca vanzarile Apple sunt mai mici in primele trei luni ale anului decat in ultimul trimestru, dar lansarea unui nou iPhone nu depinde neaparat de succesul iPhone 5.

Apple ar putea lansa in urmatoarele cateva luni un model imbunatatit, iPhone 5S, pentru a concura cu noul Samsung Galaxy S4, asteptat in perioada mai-iunie.

Daca Apple lanseaza un nou iPhone in urmatoarele luni, va fi probabil iPhone 5S, spun analistii. In cazul in care lansarea va fi amanata pentru toamna lui 2013, Apple ar putea oferi iPhone 6, un nou telefon cu modificari de design si specificatii si mai impresionante.

Sursa foto: Vk.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea