Stiinta & Tehnologie

#iphone 5 #iphone apple #iphone #noul iphone

Apple a lansat iPhone 5. Ce noutati aduce noul iPhone

Noul iPhone 5, prezentat aseara de Apple, ajunge in Romania cel mai devreme in luna octombrie. Afla ce noutati aduce noul iPhone 5.

Speculatiile raspandite cu privire la cel mai nou smartphone Apple s-au adeverit si noul iPhone 5 nu a oferit prea multe surprize pentru cei ce au urmarit evolutia sa. Spatele noului iPhone este metalic, iar Apple a decis trecerea la un nou conector, de 19 pini. iPhone 5 foloseste un card nano-SIM, cu 40% mai mic decat micro-SIM.

Apple iPhone 5 este mai lung si mai subtire decat iPhone 4S, are un ecran de 4 inci Retina Display cu rezolutie de 1136x640, conectivitate 4G LTE si un procesor nou, A6, cu viteza de doua ori mai mare fata de predecesorul sau, potrivit Apple.com.

Camera telefonului are acelasi senzor de 8MP, dar sistemul de operare Apple iOS 6 aduce noi tehnologii ce imbunatatesc calitatea pozelor in conditii de iluminare redusa si ofera si un mod "panorama" pentru alaturarea automata a pozelor.

Noul sistem de operare iOS 6 va fi disponibil incepand cu 19 septembrie, iar iPhone 5 soseste in Romania abia in luna octombrie.



Sursa foto: Wired.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea