Stiinta & Tehnologie

#congres barcelona #mobile world barcelona # apple gps # dispozitiv audio apple

Mobile World Barcelona: Apple uimeste cu un dispozitiv minune. Iata caracteristicile sale!

La Congresul Mobile World ce a inceput luni la Barcelona, Apple a lansat cel mai inteligent sistem auditiv portabil si usor de folosit.

Dispozitivul care se numeste ReSound Linx este o casca bluetooth destinata utilizatorilor de iPhone si iPad care sufera de afectiuni ale sistemului auditiv. Acesta ii permite celui care il poarta sa isi regleze setarile cu usurinta, din meniul telefonului, fara a-l pune in situatia jenanta de a-si scoate aparatul auditiv in public.

"Legatura intre proteza auditiva si telefon este una directa, care permite schimbul de date prin intermediul aplicatiei ReSound, care le ofera utilizatorilor noi modalitati de a-si personaliza experienta auditiva", a declarat pentru Mashable Lasse Sorensen, directorul Departamentului de Management al Brandului din compania GN ReSound, cea care a dezvoltat produsul in colaborare cu Apple.

Dispozitivul are incorporat si un GPS, cu ajutorul caruia poti realiza setari de sunet pentru anumite locuri, dar care poate servi si drept metoda pentru a-ti gasi telefonul.

Compania GN ReSound nu a anuntat inca un pret cu care produsul va iesi pe piata, insa Sorensen a mentionat ca dispozitivul va costa intre 2900 si 3500 de dolari.

Foto: nationswell.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea