Stiinta & Tehnologie

#aplicatii smartphone #aplicatii sarbatori # aplicatii mancare #aplicatii culinare

Aplicatiile care nu trebuie sa iti lipseasca de Sarbatori

Fie ca esti prinsa in febra cumparaturilor, organizarea unei mese festive sau pregatirea bucatelor, aceasta este perioada anului in care fiecare are nevoie de putin ajutor. Iar aplicatiile de mai jos sunt perfecte pentru a-ti usura munca in perioada Sarbatorilor!

"Food52 Holiday Recipes & Party Planning Guide"- Cost: 3.99 dolari; Sistem de operare: iOS.

Aceasta aplicatie contine mici sfaturi legate de alcatuirea meniului, realizarea cumparaturilor si servirea cinei festive. Contine si ghiduri foto si video despre diverse tehnici de gatire pentru ca petrecerea ta sa fie un succes.



"Smart Chef Substitutions" - Cost: 1.99 dolari; Sistem de operare: iOS.

Evita panica din ultimul moment, atunci cand nu reusesti sa gasesti ingredientele necesare pentru o reteta mai sofisticata. Indiferent ca ramai fara smantana sau ai nevoie sa inlocuiesti un ingredient pentru ca un oaspete este alergic la gluten, aplicatia iti ofera alternative la peste 300 de produse.



"Pepperplate's Recipe, Menu, and Cooking Menu Planner"Cost: gratis; Sistem de operare: iOS, Windows si Android.

Cu aceasta aplicatie, toate retele tale vor fi doar la un click distanta. Se sincronizeaza automat intre internet, smartphone si tableta. Poti sa donwloadezi retete de pe site-urile culinare preferate si multe altele.


Foto:dumblittleman.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea